![]() |
|
Magio Sat-akce.Top akciová ponuka - platí pre prvých 3000 zákazníkov!Objednajte si dnes Magio Sat Klasik a môžete si užívať 35 televíznych kanálov pre celú rodinu za skvelú cenu * Eurosport, National Geographic, MTV, Disney Channel a dalšie * až 21 kanálov v prémiových balíčkoch: HBO, Cinemax a ďalšie * pozastavenie obrazu, pretáčanie späť a nahravanie programov * satelitná anténa a Smart karta v cene * iba za 7,95 € (239,50 Sk) mesačne Objednaním získate: * službu satelitnej televízie s viazanosťou 24 mesiacov * mesačný poplatok od 13. mesiaca 11,95 € (360,- Sk) poplatok 11,95 € platí až do 30. mesiaca, teda 6 mesiacov po skončení viazanosti * prémiový balík HBO + Cinemax na 3 mesiace zadarmo po 3 mesiacoch je cena balíka 9,95 € (299,70 Sk) - balík môžete kedykoľvek zrušiť * možnosť objednania HD alebo Maďarského prémiového balíka za 0,01 € mesačne počas 3 mesiacov po 3 mesiacoch je cena balíka podľa cenníka uvedeného nižšie * 1. Magio Box s nahrávaním, cena za prenájom 1,95 € (58,75 Sk) mesačne * možnosť priobjednania 2. Magio Boxu s/bez nahrávania |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@linomncty mas problem sam zo sebou zda sa.. kydas na cenovu politiku niekoho a pritom si za par vymenenych kondikov v notasku ratas 100-200 euroKua sak ked sa ti nelubi nieco, tak cum doma na CRT a na digi v rozliseni 540x460 a nevnucuj a nepresviedcaj ostatnych o kravine.. vsetko je len otazka priorit. nezastavam ani jednu sluzbu, kazda platforma je tu preto aby zarobila, nikto to nerobi za suche z nosa, a ked mas problem s citanim malych pismeniek tak si kup okuláre :laughing: Zidu sa ti aj u ovela mensich pismenok trebars pri pravnych ukonoch Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Magio Sat-akce.Vlado, ale zase ber to tak, ze kazdy ma pravo vyjadrit nazor, kvoli tomu zase nebudem nikoho posielat do optiky :D |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Magio Sat-akce.Další provider s cenama za hubičku a ještě se to někomu nelíbí. Až kvůli těmto cenám první 2 zkrachují, zas bude nadávat, že je vše drahé, protože není konkurence..Kdo chce psa bít.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomikved prave, ze toto je nepochopitelne, ze pribudne konkurencia a ludia sa stazuju, na druhej strane si vsak neuvedomuju jednu dolezitu vec, ze pokial nie je sluzba zaplatena, tak sa nemoze zvysovat ani jej kvalita (vid Digi), a to plati vo vsetkom (mobilni operatori takisto rozsiruju ponuku sluzieb len preto, ze im ako zakaznici platime, a ti napr. mna odobne rozculuju daleko viac) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Magio Sat-akce.Mě sice můj operátor(Vodafone) nijak nerozčiluje, ale jinak máš pravdu, škoda mluvit. Kdo chce brečet, vždycky bude.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@sgi320, Tomik535jj, je to presne tak a naozaj nepreferujem ziadnu sluzbu, ale presiel som si upc, digi, dealerstvo, terazky mam testovaci magiobox a okrem toho dlhsieho bootovania a checkingu noveho softu pri bootovani nie je zatial co vytykat tejto sluzbe.History HD subjektivne o poznanie lepsi ako v skylinku, dovolim si tvrdit ze kvalitou presna kopia distibucneho signalu z 1W. euroispor to iste a NatGeo HD bez priblblych holandskych titulkov Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Magio Sat-akce.No, tak ja zase rád zacvakám viac za káblové Magio, aj keď za to platím len 12 eur, čo je menej než predtým v UPC, pretože to má funkcie, ktoré iní nemajú. |
Perrund
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Magio Sat-akce.A este k tej cene treba pripocitat cenu za montaz, co bolo tusim 200 € ak si dobre pamatam! Lebo podla recenzie tu na parabole si to bezny clovek bez meracich pristrojov v podstate nema ako namontovat sam. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
@linomncja si myslim ze linomnc je len sklamany z tej ceny, pretoze si to chcel objednat |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
Nie je to zla cena.Treba si uvedomit, ze ludia, co sme chodia, preferuju vlastny prijimac, s upravenym settingom, firmware, s motorom a podobne. Ostatnym cca 99,9% ludi bude vyhovovat Magio-sat. Raz a navzdy natocit parabolu na Amos, naladit programy a do pristroja viac uz nikto nepozrie. A to staci. Osobne by som si to nedal, mam rad volnost, ale inak, ako som uz pisal, nie je to zla ponuka. Kazdopadne lepsie, nez kablovka od UPC...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
Magio Sat-akceNevýhodou tejto akcie je podľa mňa viazanosť 24 mesiacov. Ak by sa vyskytla nejaká lepšia ponuka sat. televízie, musel by som čakať do konca viazanosti, a až potom prejsť ku konkurencii.Čo všetko sa za 2 roky môže zmeniť, to sa nedá ani odhadnúť... |
js80064
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
@js80064a povedz mi kolko si viazany u mobilnych operatorov, nie je to tiez nahodou 24 mesiacov ?Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |