Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Magio Sat-akce.

Top akciová ponuka - platí pre prvých 3000 zákazníkov!
Objednajte si dnes Magio Sat Klasik a môžete si užívať 35 televíznych kanálov pre celú rodinu za skvelú cenu

* Eurosport, National Geographic, MTV, Disney Channel a dalšie
* až 21 kanálov v prémiových balíčkoch: HBO, Cinemax a ďalšie
* pozastavenie obrazu, pretáčanie späť a nahravanie programov
* satelitná anténa a Smart karta v cene
* iba za 7,95 € (239,50 Sk) mesačne

Objednaním získate:

* službu satelitnej televízie s viazanosťou 24 mesiacov
* mesačný poplatok od 13. mesiaca 11,95 € (360,- Sk)
poplatok 11,95 € platí až do 30. mesiaca, teda 6 mesiacov po skončení viazanosti
* prémiový balík HBO + Cinemax na 3 mesiace zadarmo
po 3 mesiacoch je cena balíka 9,95 € (299,70 Sk) - balík môžete kedykoľvek zrušiť
* možnosť objednania HD alebo Maďarského prémiového balíka za 0,01 € mesačne počas 3 mesiacov
po 3 mesiacoch je cena balíka podľa cenníka uvedeného nižšie
* 1. Magio Box s nahrávaním, cena za prenájom 1,95 € (58,75 Sk) mesačne
* možnosť priobjednania 2. Magio Boxu s/bez nahrávania

kevin
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

@linomnc

ty mas problem sam zo sebou zda sa.. kydas na cenovu politiku niekoho a pritom si za par vymenenych kondikov v notasku ratas 100-200 euro
Kua sak ked sa ti nelubi nieco, tak cum doma na CRT a na digi v rozliseni 540x460 a nevnucuj a nepresviedcaj ostatnych o kravine.. vsetko je len otazka priorit.
nezastavam ani jednu sluzbu, kazda platforma je tu preto aby zarobila, nikto to nerobi za suche z nosa, a ked mas problem s citanim malych pismeniek tak si kup okuláre :laughing: Zidu sa ti aj u ovela mensich pismenok trebars pri pravnych ukonoch

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

RE: Magio Sat-akce.

Vlado, ale zase ber to tak, ze kazdy ma pravo vyjadrit nazor, kvoli tomu zase nebudem nikoho posielat do optiky :D

sgi320
Registrace: 6/2008

Další provider s cenama za hubičku a ještě se to někomu nelíbí. Až kvůli těmto cenám první 2 zkrachují, zas bude nadávat, že je vše drahé, protože není konkurence..
Kdo chce psa bít..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik

ved prave, ze toto je nepochopitelne, ze pribudne konkurencia a ludia sa stazuju, na druhej strane si vsak neuvedomuju jednu dolezitu vec, ze pokial nie je sluzba zaplatena, tak sa nemoze zvysovat ani jej kvalita (vid Digi), a to plati vo vsetkom (mobilni operatori takisto rozsiruju ponuku sluzieb len preto, ze im ako zakaznici platime, a ti napr. mna odobne rozculuju daleko viac)

sgi320
Registrace: 6/2008

Mě sice můj operátor(Vodafone) nijak nerozčiluje, ale jinak máš pravdu, škoda mluvit. Kdo chce brečet, vždycky bude.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@sgi320, Tomik535

jj, je to presne tak a naozaj nepreferujem ziadnu sluzbu, ale presiel som si upc, digi, dealerstvo, terazky mam testovaci magiobox a okrem toho dlhsieho bootovania a checkingu noveho softu pri bootovani nie je zatial co vytykat tejto sluzbe.
History HD subjektivne o poznanie lepsi ako v skylinku, dovolim si tvrdit ze kvalitou presna kopia distibucneho signalu z 1W. euroispor to iste a NatGeo HD bez priblblych holandskych titulkov

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

No, tak ja zase rád zacvakám viac za káblové Magio, aj keď za to platím len 12 eur, čo je menej než predtým v UPC, pretože to má funkcie, ktoré iní nemajú.

Perrund
Registrace: 10/2009

A este k tej cene treba pripocitat cenu za montaz, co bolo tusim 200 € ak si dobre pamatam! Lebo podla recenzie tu na parabole si to bezny clovek bez meracich pristrojov v podstate nema ako namontovat sam.

terrible
Registrace: 1/2009

@linomnc

ja si myslim ze linomnc je len sklamany z tej ceny, pretoze si to chcel objednat

mjamriska
Registrace: 4/2003

Nie je to zla cena.

Treba si uvedomit, ze ludia, co sme chodia, preferuju vlastny prijimac, s upravenym settingom, firmware, s motorom a podobne. Ostatnym cca 99,9% ludi bude vyhovovat Magio-sat. Raz a navzdy natocit parabolu na Amos, naladit programy a do pristroja viac uz nikto nepozrie. A to staci. Osobne by som si to nedal, mam rad volnost, ale inak, ako som uz pisal, nie je to zla ponuka. Kazdopadne lepsie, nez kablovka od UPC...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Magio Sat-akce

Nevýhodou tejto akcie je podľa mňa viazanosť 24 mesiacov. Ak by sa vyskytla nejaká lepšia ponuka sat. televízie, musel by som čakať do konca viazanosti, a až potom prejsť ku konkurencii.Čo všetko sa za 2 roky môže zmeniť, to sa nedá ani odhadnúť...

js80064
Registrace: 10/2009

@js80064

a povedz mi kolko si viazany u mobilnych operatorov, nie je to tiez nahodou 24 mesiacov ?

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra