Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Sjezd mužů SUI/AUT v HD

Skvělá podívaná pro milovníky sjezdového lyžování.

Wengen Lauberhorn - zítra ve 12:30hod start

http://www.wengen.com/evelhr.html

Kitzbühel Hahnenkamm - v sobotu 23.1. v 11:30hod start

http://www.hahnenkamm.com/rennen-2010/programm/

Vše v HD Native na Eurosportu HD a ORF HD

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sjezd mužů SUI/AUT v HD

Co se týká příští soboty v Kitzbuhelu, tak doporučuji ORF, jelikož maji naprosto nezkonkureční servis pro diváky jak před závodem, během závodu i po něm.

On Air!

Saxon

re :saxon

Souhlas!Navíc má poněkud vyšší datový tok.Nezapomeňme,že ORF je hifi televize.Já neuvidím nic,neboť zítra razíme na hory.Jistě,že tam projedu nejen lyže,ale i vlnky...Měj se R^

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Zítra si to tam tedy užij, mi jedem v neděli na Kvildu, Modravu a Filipovu Huť. Nejdřív musíme zaměřit DVB-T na novém penzionu, který budem na jaře montovat a pak hned přijdou na řadu běžky a prkno.
Ideální kombinace... R^
Zítra ráno jdu pěšky na Kleť,pak budem u bráchy na baráku vrtat díry na krabičky pod zásuvky a vypínače.
Ale Wengen si ujít nenecham.
Čau.

On Air!

Saxon

re :saxon

Jen zítra si to tam mám užít? :O Jedeme tam na týden.Jezdíš na prkně?To jsi tedy dobrý,já jsem to na něm jednou zkusil a tolikrát jako za to odpoledne jsem ještě v životě nespadnul :))) Jisté je,že tentokrát budu brát mobil skrze přelaďování Novy i na horách.Jsem zvědav jak to nyní vypadá na Černé Hoře,dostala také nový Kathrein,jsem zvědav i na to jak s ním teď Černá Hora vypadá.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

Jééé, to já něvěděl. Pochopitelně celý týden, jen co se do Tebe vejde. ;)
S tim prknem jsem na tom podobně jako ty, možná že ještě hůř. Jedu především kvuli běžkám.
S tou Novou je to fakt hrůza. U Showboxů a HD Vantage to je sice jen o flešce, ale u starých dobrých 211 od Vantage to trvá trochu déle.
Nejhorší jsou kšefty, které jsem vůbec nedělal, ale přesto tam musim jet. To víš, táta má spoustu kamarádů...
To je samý Opentel, Strong, Homecast...
Vždycky u toho nejdřív sedim jako blb, než zjistim co a jak. Ty překlady CZ menu jsou strašný...(nevhodné slovo) aby se v tom vyznalo.

On Air!

Saxon

re : saxon

Jo,přelaďovačka všeho možného,to je radost.
Za ty roky jsem potkal snad včechny značky,které zde může člověk potkat.
Ale přesun Novy vidím v globálu jako dobrý počin.Za prvé se lidi dostanou ke všem stanicím,spousta jich nemělo ani Barrandov,nebo Cinemu,někteří se s tebou domlouvají hned na další sat do rodiny,nebo HDéčko.
Za další se ti rozšíří okruh potencionálních zákazníků,každému dávám na A4 takového mého průvodce digitálním světem,deset nejčastějších problémů,jejich příčin a náprav.Řeší mě to takové ty vypadlé scarty,zaseklé přístroje,zasněžené paraboly,předplatné programů a tak...Dalo mě to nějakou práci vypracovat a přivést na svět,ale akce Nova vše nakopla a urychlila a lidi to berou.Pro mne je to dobré PR.

lubbik

cyklokros

Zdravím sportovní fandy z jihu Čech :) Můžu mít na Vás 2 otázečky trochu mimo téma
- nevíte kde se dají (pokud vůbec) ze satu pochytit přenosy cyklokrosu - závody SP nebo Superprestige (samozřejmě krom sporad.přenosů ČT...)?
- je šance v Kašperských horách chytit nějaké Rak.muxy ?
Díky*

lance
Registrace: 10/2008

Na první otázku neznam odpověd.
V Kašperských horách jsem nikdy nic nedělal a mapám pokrytí témeř vůbec nevěřim, tak spíš odhaduji z podmínek z okolí Kašperek, kde jsem kdysi cosi...

Co by tam mohl za určitých okolností hrát jsou vysílače maximálně Linec, nebo Salzburg. Tedy K43,K37 resp. K29,K32.

On Air!

Saxon

ooo spominam , ze som bol na kasperskych horach strazili sme tam davno sklad PHM a na Horsku Kvildu na sumave na sena

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra