![]() |
|
Win7 a DVBDream v1.5Tak jsem dnes přišel na zajímavou věc, začal se mi trhat obraz i zvuk v DVBDreamu (karta SS HD2) na všech programech z ničeho nic, ale na stb kvalita a signál v pohodě. Někdy stačila udělat defragmentace a vyčistit registry pak to běželo v pohodě pár dní a pak zase na novo. Dneska jsem navíc spustil i kontolu scandisku a ejhle spadl mi i buffer, takže se ani HD programy neseknou. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5moje jediná zkušenost s Win7: nainstaloval jsem sice na slabší, ale přece jenom dá se říct ještě poměrně snesitelný sestavě (E8200 dvoujádro, 4 GB RAM, NV 8600 GT) a nedalo se to vůbec používat. prohlížeč internetu se načítal asi 5 minut :laughing: takže sbohem a přecházím definitivně na linux. už z dřívějška jsem k němu tíhnul a občas jsem se učil nějaký ty nejzákladnější věciVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5Liny bych bral taky, ale nějak jsem nenašel jak rozběhnout BDR - 202 vypalovačku a koukání na BR filmy |
netace
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5jinak s tím netem, záleží co máš za providera, já O2 16M a stránky mi nabíhají maximálně do 2 sekund, to mám ještě net udělaný na sdílení s 8 pc |
netace
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5já myslím ten samotnej explorer, že mu trvalo pět minut, než vůbec začal normálně fungovat. a stejně tak všechny ostatní programy. bylo to prostě celý neuvěřitelně pomalý. možná už to byl nějakej starší image, ale stejně, jak můžou vůbec stvořit něco takovýho.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondNechci tě nijak podceňovat, ale netuším, co jsi s tím dělal, protože Win 7 zatím běhají dost dobře. Má to své mouchy, už jen proto, že je to prostě od MS, ale jinak běhají slušně. Ale zlaté XP, které je ale bohužel k ničemu na novém hardwaru. Na tu tebou popisovanou sestavu si dej 64bit Ubuntu nebo windowsácky vypadající Kubuntu a máš po problémech. A když si pohraješ třeba s Compizem, tak máš grafické efekty, o kterých se ti ve slavném MS Aero ani nesnilo :DPoužívejme mozek
|
King
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5Já mám 32 i 64 bitové verze 6.1.7600 a zatím si nestěžuji, až na větší nároky DVB karet. Jinak vše frčí tak jak má. |
netace
![]() |
|
Kinguž se stalo, 64-bit ubuntu a naprostá spokojenost. a desktop vypadá fajn. a celkově se mi to líbí, je na tom vidět, že to celý neslouží jenom jako platforma pro komerci a reklamu.http://i47.tinypic.com/13ymfia.png Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5kdyžtak si taky vyzkoušejte zároveň s windows na jednom disku a v jednom oddílu. dneska už je to tak jednoduchý od dob instalátoru wubi, že to celý probíhá prakticky bez asistence uživatele. nemusíte zatím dávat windows sbohem, možná se vám ani linux nebude ze začátku vůbec líbit, ale je to zajímavý na hraní.http://wiki.ubuntu.cz/Wubi Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5A kto chce a ma cas experimentovat ma moznost.Linuxov je ako ......http://distrowatch.com/index.php?distribution=all&month=all&year=2009 Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@ vortimondOno je hezký, že jsi zapálený Linuxák, tak mi tedy poraď jak rozchodit to BR. |
netace
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5já si dělám srandu, schválně píšu tímhle stylem :laughing: ale celkově (to velký H2O co jsem si zatím otestoval) mi stačí na bezproblémový přehrávání videí (i HD formáty chodí bez problémů), internet a psaní. a to je asi tak všechno, na co ten počítač většinou používám.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondPrecizní práce. R^ R^ R^ Já mám na notebooku Ubuntu v dualbootem s Win 7 a nemohu si stěžovat. Chodí to krásně svižně, nic to nepapá do RAM, prostě super. Ale bacha na ty multibooty. Pokud je na PC Linux a chcete do něj nainstalovat i WIN, tak bacha na to. Přemaže vám to zavaděče systému a s Linuxem si neškrtnete. Resp. by se to dalo, ale musel by se přepsat WIN zavaděč.Používejme mozek
|
King
![]() |
|
@netaceDej mi přesný název té BR páličky. Skusim se ti na to podívat ;) A ještě pod jakou distribucí to chceš rozjet.Používejme mozek
|
King
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5prostě já PC používám hlavně jako přehrávač videí z netu. a to mě překvapuje, že to chodí tak dobře. na windows jsem měl vždycky pocit, že tahle sestava je absolutní veteš, vždycky jako kdyby na pozadí běželo tisíc zbytečnejch procesů, který to všechno táhnou. i když vytížení CPU bylo minimální, nikdy se mi nedařilo dosáhnout takový kvality obrazu a takový plynulosti, aby to plně nahradilo samostatnej jednoúčelovej přehrávač. že bych jako zapomněl, že to přehrávám na PC. to ne, vždycky to bylo vidět.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondSouhlas. Na tohle je Linux naprosto parádní. A pak samozřejmě hlavně servery. Tam je nenahraditelný. Je zdarma (většina) a s nízkými HW nárokyPoužívejme mozek
|
King
![]() |
|
RE: Win7 a DVBDream v1.5Pioneer BDR - 202 na posledním SuSE další problém je z displejem a DO ve skříni HTPC CM260 |
netace
![]() |
|
![]() |