Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Slovenské programy

dobrý večer,mám dva roky TT kartu standart a už týden mi nejdou slovenské programy,nikdy s tím nebyly problémy

mirosx
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

re:

skontroloval si si na webe kartu alebo zápisy v prijímači na nej?
https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do :)

Vantage HD 1100S

RAMIREZ
Registrace: 8/2009

RE: Slovenské programy

kartu jsem na webe zkontroloval,mám neomezený přístup na tyhle programy,

mirosx

české programy běží,ale nejdou slovenské a barandov Tv

mirosx

re:

a čo zápisy na karte ?
ak sú ok kontaktovať zákaznícky servis skylink alebo
na webe skylinku po prihlasení sprav refres karty

Vantage HD 1100S

RAMIREZ
Registrace: 8/2009

Píšeš slovenské programy,vysílají v H ,Barrandov také v H.
Přepíná Ti V/H?

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Zkoušel jsi restart?

vlcek
Registrace: 1/2009

Re:slovenske programy

Ja mam podobny problem, sme v UK, mame kartu skylink uz skoro 3 roky, nikdy nebol problem, ale posledny mesiac nam hraju stv a markiza len do 8 vecer a potom nam vypisuje, ze zly alebo ziaden signal, dnes sa k tomu pridali aj ceske programy, takze nam ostalo na pozeranie len tv joj a joj plus, tieto dva programy bezia stale.neviete niekto poradit prosimvas, v com je chyba?cely den pekne ide, a vecer specialne po 8mej nic az do rana, nerozumiem tomu.dakujem za odpoved.

andrea153
Registrace: 12/2009

andrea153

vecer sa zhorsia prijmove podmienky, takze mate pohnutu parabolu, treba ju znovu nastavit, transponder kde vysielaju STV a Markiza je slabsi, tam kde je JOJ je silnejsi.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

rreagujem na andrea 153

Pozdravujem.Ja tiez byvam v Londyne a vsetky programy mi pekne bezia.Problem mas v tom,ze mas malu parabolu a na nej mas slaby signal.Ten signal stale k veceru slabne.Transpondery 12525 a 12565,kde vysielaju stv a ct maju vecer slaby signal a preto to vypadava.Nedavno som nastavoval satelit kamaratovi a mal ten isty problem,ako ty.Napis mi,kde byvas v UK a ja Ti pomozem tak,ze tie programy ti pojdu.Samozrejme,ak mas zaujem.

losik1
Registrace: 11/2008

Re:slovenske programy

PEPE8989 ma pravdu.Riešili sme tento problem u našho zakaznika a po doladeni paraboly všetko frči OK R^ R^ :)))

valsodar
Registrace: 5/2007

losik1

Dakujem za rychlu odpoved :) no naposledy nam to nastavovali pred 3 rokmi, odvtedy sme s tym nic nerobili, povedali nam, ze to bude slapat 100 rokov :) no cez den mame signal 98% na joj a joj plus je aj teraz, a na ostatne programy vypisuje len 22% byvame na Hendon Central pri BrentX shop.centre,zaujem by urcite bol ;)

andrea153

andrea 155

Robili vam to anglicania pred tromi rokmi,alebo vam to nastavoval nejaky kamarat?Tiez suhlasim s PEPE8989,ze vam pohlo s tanierom,ked predtym vam to normalne bezalo.Parabolu musite mat tiez asi velku,lebo na mensiu,ako 105cm to nepojde.I kamarata,co som mu nastavoval parabolu a tiez mal ten problem,co vy bol problem v konvertore.ten konvertor,co si on kupil mu neoziaroval celu parabolu,a viac ako 17% signal som mu nemohol nastavit transponder 12525.Potom som kupil cez ebay konvertor inverto ultra black a po vymene mu nabehol hned signal na 50%,co uplne vystaci na pozeranie.U vas bude problem iba v naruseni paraboly,ak ste predtym bez problemov tri roky prijem mali.Ak nie ste cigani a ste slovaci,tak vam tu parabolu mozem niekedy prist za free nastavit.Samozrejme,ak mate dobry pristup k parabole.

losik1

andrea 155

Prepac mi za chyby,ako napr.male pismena na zaciatku vety,ciarky na nespravnom mieste a preklepy,ale bolo to v tej rychlosti,lebo som vam to chcel,co najskor poslat a neskontroloval som text,co som napisal.Dakujem za pochopenie.

losik1

losik1

Hehe, si ma pobavil, ze cigani :))) to teda nie sme :)) hej 3 roky to pekne slapalo, tak asi bude naozaj problem len v nejakom posunuti,myslim, ze v takom pripade to asi zvladneme aj sami ;)aby si nemusel zbytocne zachadzat,keby bol nejaky problem, mozem sa ozvat?pristup mame dobry,netreba ani rebrik.zatial dik.

andrea153

andrea 155

Budem velmi rad,ked si poradite.Ale samozrejme,ked bude problem,tak sa mozte ozvat.Ale problem nebude,lebo az take zlozite to zasa nie je.Dobru noc a pekne sny.

losik1

ahoj me se taky sekli stv programy a to stejny co pises a stacilo nechat znova proladit transpodery a vse se rozjelo

Meidny2
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra