![]() |
|
Slovenské programydobrý večer,mám dva roky TT kartu standart a už týden mi nejdou slovenské programy,nikdy s tím nebyly problémy |
mirosx
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
re:skontroloval si si na webe kartu alebo zápisy v prijímači na nej?https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do :) Vantage HD 1100S
|
RAMIREZ
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Slovenské programykartu jsem na webe zkontroloval,mám neomezený přístup na tyhle programy, |
mirosx
![]() |
|
RE: Slovenské programyčeské programy běží,ale nejdou slovenské a barandov Tv |
mirosx
![]() |
|
re:a čo zápisy na karte ?ak sú ok kontaktovať zákaznícky servis skylink alebo na webe skylinku po prihlasení sprav refres karty Vantage HD 1100S
|
RAMIREZ
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Slovenské programyPíšeš slovenské programy,vysílají v H ,Barrandov také v H.Přepíná Ti V/H? |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Slovenské programyZkoušel jsi restart? |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
Re:slovenske programyJa mam podobny problem, sme v UK, mame kartu skylink uz skoro 3 roky, nikdy nebol problem, ale posledny mesiac nam hraju stv a markiza len do 8 vecer a potom nam vypisuje, ze zly alebo ziaden signal, dnes sa k tomu pridali aj ceske programy, takze nam ostalo na pozeranie len tv joj a joj plus, tieto dva programy bezia stale.neviete niekto poradit prosimvas, v com je chyba?cely den pekne ide, a vecer specialne po 8mej nic az do rana, nerozumiem tomu.dakujem za odpoved. |
andrea153
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
andrea153vecer sa zhorsia prijmove podmienky, takze mate pohnutu parabolu, treba ju znovu nastavit, transponder kde vysielaju STV a Markiza je slabsi, tam kde je JOJ je silnejsi. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
rreagujem na andrea 153Pozdravujem.Ja tiez byvam v Londyne a vsetky programy mi pekne bezia.Problem mas v tom,ze mas malu parabolu a na nej mas slaby signal.Ten signal stale k veceru slabne.Transpondery 12525 a 12565,kde vysielaju stv a ct maju vecer slaby signal a preto to vypadava.Nedavno som nastavoval satelit kamaratovi a mal ten isty problem,ako ty.Napis mi,kde byvas v UK a ja Ti pomozem tak,ze tie programy ti pojdu.Samozrejme,ak mas zaujem. |
losik1
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
Re:slovenske programyPEPE8989 ma pravdu.Riešili sme tento problem u našho zakaznika a po doladeni paraboly všetko frči OK R^ R^ :))) |
valsodar
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
losik1Dakujem za rychlu odpoved :) no naposledy nam to nastavovali pred 3 rokmi, odvtedy sme s tym nic nerobili, povedali nam, ze to bude slapat 100 rokov :) no cez den mame signal 98% na joj a joj plus je aj teraz, a na ostatne programy vypisuje len 22% byvame na Hendon Central pri BrentX shop.centre,zaujem by urcite bol ;) |
andrea153
![]() |
|
andrea 155Robili vam to anglicania pred tromi rokmi,alebo vam to nastavoval nejaky kamarat?Tiez suhlasim s PEPE8989,ze vam pohlo s tanierom,ked predtym vam to normalne bezalo.Parabolu musite mat tiez asi velku,lebo na mensiu,ako 105cm to nepojde.I kamarata,co som mu nastavoval parabolu a tiez mal ten problem,co vy bol problem v konvertore.ten konvertor,co si on kupil mu neoziaroval celu parabolu,a viac ako 17% signal som mu nemohol nastavit transponder 12525.Potom som kupil cez ebay konvertor inverto ultra black a po vymene mu nabehol hned signal na 50%,co uplne vystaci na pozeranie.U vas bude problem iba v naruseni paraboly,ak ste predtym bez problemov tri roky prijem mali.Ak nie ste cigani a ste slovaci,tak vam tu parabolu mozem niekedy prist za free nastavit.Samozrejme,ak mate dobry pristup k parabole. |
losik1
![]() |
|
andrea 155Prepac mi za chyby,ako napr.male pismena na zaciatku vety,ciarky na nespravnom mieste a preklepy,ale bolo to v tej rychlosti,lebo som vam to chcel,co najskor poslat a neskontroloval som text,co som napisal.Dakujem za pochopenie. |
losik1
![]() |
|
losik1Hehe, si ma pobavil, ze cigani :))) to teda nie sme :)) hej 3 roky to pekne slapalo, tak asi bude naozaj problem len v nejakom posunuti,myslim, ze v takom pripade to asi zvladneme aj sami ;)aby si nemusel zbytocne zachadzat,keby bol nejaky problem, mozem sa ozvat?pristup mame dobry,netreba ani rebrik.zatial dik. |
andrea153
![]() |
|
andrea 155Budem velmi rad,ked si poradite.Ale samozrejme,ked bude problem,tak sa mozte ozvat.Ale problem nebude,lebo az take zlozite to zasa nie je.Dobru noc a pekne sny. |
losik1
![]() |
|
RE: Slovenské programyahoj me se taky sekli stv programy a to stejny co pises a stacilo nechat znova proladit transpodery a vse se rozjelo |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
![]() |