, sekce: Skylink |
|
DokuCS .....DokuCS mi stále nejde , mám predplatený balík multi, na TP naladený bez problémov, všetky ostatné programy multi OK.Prijímač som reštartoval aj som urobil reautorizáciu karty Skylink, ako ste vy na tom? |
momiro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 75 |
|
|
RE: DokuCS .....Musíte mít objednanou i službu HD Plus - přesněji řečeno Multi HD.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
RE: DokuCS .....vďaka..... |
momiro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 75 |
|
|
momiromsíš cálovat a cálovat a..?...!...cálovat :))) :)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
|
|
RE: DokuCS .....to víš za kvalitu se musí platit |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
...pierrepetr: za kvalitu? ... snad nemate na mysli obsahovou kvalitu...ale jinak hodnotim pozitivne, lidi 40+ o tenhle kanal muzou mit dost velkej zajem, a jelikoz treba nak pozdvyhnout HD balik, tak sme udelali + extra bonus... jenom mi to prijde takovy, co ja vim... to jako kdyby mi k novymu luxusnimu auto pribalili autoradio (nikdy nepouzity, ale starsi vyroby)... no kazdej kanal je v konecnem dusledku vitanej... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: DokuCS .....myslím to ironicky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: DokuCS .....no je vidět, že "projekt HD" se odsouvá na neurčito. protože to začlo tak pěkně (Discovery, History, Eurosport...) a nakonec to skončilo takhle, že se ta kapacita využíává pro stanice tohodle typuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: DokuCS .....no dúfam že sa spametajú a dajú docu cs normálne pre sd dákov :((🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
re.dokucs je MPG4 |
vaclav
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 93 |
|
|
RE: DokuCS .....Jupi ....... a proč by to cpali do starejch technologií ? To by mohli vše také vrátit na vysílání 3:2 , nemá každej placatou telku, nebo to dávat čb, znám jednoho, co má černobítou telku a je spokojen :(( |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
@ Vortimondety furt musíš frfňat ;) ........ mně třeba nabídka HD od skylink vyhovuje, ne že by to nemohlo být lepší (počeštěný Discovery), ale zaplať pánbůh za to co je. A určitě se bude nabídka rozrůstat ........ ikdyž musí někdy pana Glisníka otrávit zdejší kultura a nechuť mnoha i fundovaných lidí, do HD vůbec jít. A jestli opravdu někomu SD kvalita stačí, neměl by se tady asi svou úrovní vůbec chlubit, asi neví o čem mluví.Ať mi promine, koho jsem se tímto dotkl. |
Nervoš
|
|
Nervošsportovním divákům to stačí, každej ostatní z toho ale musí být zákonitě otrávenej, a taky jeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: DokuCS .....nervos, co tu zas riesis uroven druhych? Zreby nejake komplexy? alebo dalsi antonin?Ked pozeras HD si myslis, ze si nieco viac ako ti, co maju ine priority? Osobne to, ze doma pozeram aj na HD este neznamena, ze mi SD kvalita nestaci vid kvalita CT, KD a pod, ale riesilo sa to tu uz x krat, staci lepsie citat a zbytocne sa nenavazat do ostatnych Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: DokuCS .....původně (jak se různě psalo) ten HD balíček měl být mnohem atraktivnější a takový byly původní plány. že tam budou dva filmový programy (MGM HD ale zrušilo plány na českou verzi) a tři dokumentární (NAT GEO ale vyžaduje dlouhodobou smlouvu a češtinu neplánuje)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: DokuCS .....presne co Nervos zde pise budme radi ze neco jako je HD PLUS zde mame sportovni fandy urcite uspokoji a za tu cenu dvou listku do multiplexu zde neni co resit.ja sem spokojen. R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
|
|
RE: DokuCS .....jako sportovní divák určitě. ale jinak lepší dva lístky do multiplexu, než Filmbox HD :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: DokuCS .....@ JosefBA ....... co bych řešil úroveň druhých ... prostě je faktem, že vývoj se ubírá určitým směrem, zcela zmizely z trhu klasické CRT televitory, přibývají stanice s HD vysíláním, s kódováním v MPEG4, doprodávají se SD resívry (většinou je již jejich vývoj zastaven) ....... proti tomu se snad nedá argumentovat, netřeba ten vývoj brzdit, naopak, přizpůsobit se mu.Jinak, zmiňoval jsi Antonína, a víš, že měl prakticky ve všem pravdu ? Mohl jen mnohdy lépe volit slova. |
Nervoš
|
|
RE: DokuCS .....To zas budou filmové trhaky?? :laughing: :laughing: |
Rumcajs
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 28 |
|
|
RE: DokuCS .....Já třeba předplacený balíček HD progarmů mám a Doku CS mě nejde taky - program je kódován. Ostatní HD programy jdou bez problémů. Tak uvidíme kdy to začne chodit. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
|
|
xromanHD nestačí, musíš mít HD + multi, tj nějakých 120 Kč navíc a to jde. |
Nervoš
|
|
RE: DokuCS .....Díky za info, jsem blbej, špatně jsem četl. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |