, sekce: Technika |
|
Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba SmartCardDobry den, chci se zeptat zda se jiz nekdo nesetkal s problemem u novinky na nasem trhu Technisat Digit M4-S e. Po vlozeni karty SKYLINK se objevi po jeji inicializaci napis Chyba Smartcard. Karta je vlozena spravne cipem dolu. Skousel sem tovarni reset, nepomohlo. Firmware prijimace je 2.39.0-1353b, nejnovejsi aktualizace z 19,2. Diky za odpoved. |
Laabik
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 11 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Je to vyloženě možná blbost, už jsem to 3x lidem předved na nových a opocených kartách v kuchyni na Skylink a Gitál kartách: umyl jsem je lihem nebo francouzkou a chodilo. Je možná umatlaná. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...S ohledem na předchozí příspěvek bych ještě doplnil, že jsem zkoušel SKYLINK karty 2, z toho obě chodí v AZBOX HD zcela bezproblémů. Takže to vypadá zřejmě na chybu přijímače, což mě u Technisatu docela překvapilo. |
Laabik
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...tento problem ma dost hoodne ******,zkus provest ugrade firmware z druzice a pote tovarni nastaveni* prosim priste si ty urazky znacky nech od cesty Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 16.01.2010, 13:40.22
|
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Potom jde o to, co má v instálu v přístupu navoleno. |
CES
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...To je presne co tu neustale pisu a to jsou ty bludy o origo ctecce v Technisatech. Vidite sami - ani howno! Ten upgrate z druzice pomuze.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Měl jsem ten samej problém 4 kusy /těchto dříve držáků/ při každém zapnutí pouze inicialize karty ve čtečce pomohlo pouze vytažení ze sítě 2 kusy jsem reklamoval,dostal jsem nové ale to samé jeden se mi podařilo vyměnit za Topfielda ale další 3 černé můry ještě mám někdo tady psal že se prej výráběj v Polsku tak to bych se už nedivil ničemuFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
SaxonePošli sns na 6O6 664393,jde o info, dík CES. |
CES
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Upgrade firmwaru přez sat jsem skoušel, ale žádnej novější to nenalezlo. Tak předpokládám že je aktuální. Ještě skusím mrknout zda jsou správně nastaveny parametry pro aktualizaci z družice. Pokud to ale nepomůže, tak nezbejvá nic jinýho než reklamace. |
Laabik
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Pokud jsi to koupil v Omku, coz oficialni dovozce s tesnou vazbou na vyrobce, tak bys mel mit problem vyresen. Jinak te ceka trablicko.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...S timto problemem u tohoto modelu jsem se nesetkal, docela dlouho jsem ho zkousel a karty Skylink i CS link fungovaly bez problemu, HW: 25.58, FW: 1353b. Tenhle HW a SW byl primo v palete z Nemecka urceny pro Omko. Zkusil bych podlepit kartu jestli je tam dobry kontakt. Pokud je to kupovane v Polsku nebo v Nemecku, tak ti tady nikdo nepomuze, reklamace se vyrizuji primo tam, je to narizeni Technisat s.a.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Je to kupovano na eltasat.cz. Beru od nich celkem casto a nikdy nebyl problem. Zkusim to jeste podlepit a uvidim. Jinak diky vsem za info. |
Laabik
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Podlepit kartu :bomb:čerep!!!!!! :scared: AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Takze mam nove poznatky. Po 3 hodinach prijimace prepnuteho do pohotovostniho rezimu se po zapnuti najednou karta inicializovala. Zkousel sem ji vytahnout a strcit spet, inicializace zase probehla a zacla dekodovat. Nicmene po vypnuti pristroje do stanby a opetovnem zapnuti se karta opet neinicializovala. Zkousel sem podlepeni a beze zmeny. Povede se mi ji rozjed tehdy, kdyz ji napr. nekolikrat vyndam a zandam. Jeste sem si u toho vsiml ze pri te inicializaci nekdy vypadne na volnych kanalech zvuk. HW: 25.58 a FW: 1353b |
Laabik
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...No muze se jednat o vadnou ctecku, podle me tam je spatny kontakt, FW je naprosto v poradku. Vyzkousel si tovarni nastaveni? Ocistil si kontakty karty, staci pogumovat? A vyzkousel si tu kartu v modulu a dat do CI slotu na boku?bigj: Moc me neprovokuj! Technisat neni zadny cerep, je to DAS ORIGINAL a zaruka kvality a spolehlivosti. To ze se dnes delaji velmi tenke karty muze zpusobit problem jakemukoliv prijimaci. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...007 neber si to prosim osobne, ale vodu kazes vino pijes |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
@007Vypracuj tedy závaznou tabulku oněch "cerepů" a skvělých "DAS ORIGINÁLŮ" :)Přeji štastnou ruku :O VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...rj45: Hmm to uz tak nekdy byva :))) Jo ale vino nepiju ...martin5: To by bolo roboty, navic ja gratis nerobim ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...No tak kontaktem ve ctecce to podle me nebude. Mam 2 karty, ktery jsem zkousel, porad to samy. Tovarni nastaveni sem zkousel nekolikrat. Uz sem to vzadal. Je zabalenej v krabici a pujde na raklemaci. |
Laabik
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Modul sem nezkousel, pac ho nemam. Musim si ho vypujcit. Zejtra to mozna otestuju. |
Laabik
|
|
@007Tak jo,zakopejme valečnou sekerku,ale onen soupis bych nejen já uvítal :)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Mám ten samý problém s přijímačem Technisat Digit M4-S e. Vyzkoušel jsem všechny zde uvedené rady, ale závada trvá stále. Reklamace? |
Stann
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Mám ten samý problém s přijímačem Technisat Digit M4-S e. Vyzkoušel jsem všechny zde uvedené rady, ale závada trvá stále. Reklamace? |
Stann
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Technisat Digit M4-S e a SKYLINK, Chyba Sm...Ano, dal jsem ho na reklamaci. Přijímač byl vyměněn a nyní již běhá nový kus bez problémů. |
Laabik
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|