Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Skylink

Zakoupil jsem Topfield 7710 volné programy jdou karta Skylinku v modulu Cryptoworks nefunguje.Po zasunutí do starého přístroje funguje normálně.Píše mi to hlášku program není k dispozici nebo je zablokovaný.Signál dole v liště je.Už si nevím rady.
Díky za radu.

Fugas
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Karta Skylink

neviem ci si skusal dat kartu cipom dolu aj hore,ale o tomto primaci som vycital ze mu odporucuju predajcovia modul cryptoworsk tak si to pozri na nete

danmikes
Registrace: 5/2007

Karta Skylink

a v prvom rade musis mat dobry FW

danmikes

danmikes

a ty umíš číst- v modulu Cryptoworks- to píše Fugas

miro2
Registrace: 1/2005

Karta Skylink

stalo sa toho neak som to prehliadol :O

danmikes

Karta Skylink

Poslední nabídkou v menu je „Informace“. V této nabídce najdeme informace o použitém hardwaru a firmwaru, kalendář a přistup k CI modulům.
Spolupráce s CI moduly
Vyzkoušel jsem celou řadu dekódovacích modulů jako Cryptoworks, AlphaCrypt, Conax 4.00e, Viaccess 1.20, Zetacam, T-Rex a Diablo. Všechny moduly pracovaly bezvadně a to dokonce včetně Diabla. Rovněž různé kombinace těchto modulů ve dvou CI slotech nedělaly přijímači žádné potíže kromě modulu T-Rex (ten se s jinými moduly nesnášel).

Při současném použití dvou modulů Cryptoworks s kartami Skylink a CS LINK se neobjevovala žádná rušivá hláška. Pokud ale použijete dva moduly současně dekódovaní programů se zpomalí.

Informace o vložené kartě (např. TT Karta v Cryptoworks modulu apod.) se nezobrazovaly (bug ve firmwaru). Přepínaní mezi zakódovanými programy bylo standardní.

danmikes

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra