Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Hrůza na Eurosportu.

Celý týden se těším na sjezd z Wengenu s českým komentářem,tak děsivý a neiteligentní komentář jaký předvedla madam Trubková nebo jak se ta věc jmenuje,připomněla hlasatelské perly bolševický koktů Jungwirtha a Slepičky.Doufám že ta omezená skuhra dostane za svůj výkon kopačky! :fuming:

hrnek
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hrůza na Eurosportu.

:)) :razz:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ano bylo to hrozný, nejvíc mě nas..ly ty krafy z nějakýho pitomýho závodu z Krnokoš, během sjezdu několika špičkových závodníků.
Vím, že to byl určitě PR vstup, domluvený s CSlinkem, ale mohli to udělat až odjede elitní třicítka závodníků. Rv

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Asi měla strach že tu informaci neudrží v té své polodemetní hlavičce!Vždyť také inzerovala Petra Záhrobského s číslem 44 tak dlouho až přenos skončil a Petr nikde! :laughing:

hrnek

ESP HD

Bylo to hodně nedůstojné vzhledem k technické kvalitě obrazu a závodu samotného.
Asi všichni schopní speakři na sjezdové lyžování byli v tom Špindlu.
Nejraději bych to poslal do centra ESP, ať vydí, čeho je česká redakce schopna předvádět.
Panáčci v O2 areně uvědomte si, že my si to vaše vysílání pravidelně platíme...

On Air!

Saxon

vidí -sorry. To je ten vztek. :)

On Air!

Saxon

Souhlasim s vama, panove. To bylo neco neuveritelneho, PR vstup z Krkonos a hlaska:"Tak ted uz se budeme venovat jizde Marco Büchela", kdyz uz byl davno v cili jako v tu chvili leader. A cislo 44 Petra Zahrobskeho si budu pamatovat do smrti :O .

Vacul
Registrace: 5/2006

@ Saxon: nejsi sám kdo je vzteky bez sebe!Nechala taky postoupit Šárku v Mariboru do druhého kola z desátého místa a ona bohužel nepostoupila.Kéž by to viděl starý Záhrobský,to by byl rachot.Ta Poslušnica 2 je ostudou celého Eurosportu! :ogre:

hrnek

Já jsem měl ZDF a super obraz.

CES
Registrace: 4/2007

Hrůza na Eurosportu

Již týden sleduji abstraktní komentáře té Trubkové. Nevím, jakým způsobem se ke komentování mohla dostat. Je to skutečně hrůza.

Amadeo
Registrace: 4/2006

Napiště komentátorce Eurosportu otevřený dopis. A napište jí co by měla zlepšit ve svém vyjadřování a až zase bude komentovat uvidíme co z toho si vzala k srdci.

ASRady
Registrace: 12/2008

Hrůza na Eurosportu

Opravdu hrůza.Dostala trafiku.Za zásluhy.Kolik postelí musela navštívit.

Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.

zizi
Registrace: 2/2007

ASRady

Té slečně nemá cenu psát, je evidentně bez větších zkušeností a ostatní ji v tom jednoduše nechali.
Každý musí někde získávat zkušenosti.
Vzhledem k tomu, že ji svěří komentovat samotnou takový důležitý závod jako Wengen, tak bych pokutovat především jejího nadřízeného, který je právě ten Šíma, nebo jak se jmenuje.
Jak říkam, jedná se o průser celé české redakce.

On Air!

Saxon

Bohuzial to mas vsade tak,myslim stary ostblok.V kazdom tretom kozenom kresle sedi blbec,ale ma funkciu.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Po panu Poulíčkovi zatím nejhorší co jsem slyšel.Doufám,že příští týden nebudu přepínat na ZDF.

zeli888
Registrace: 12/2008

No, ale do pana slepičky a jeho funění do mikrofonu na sport 1 do mělo ještě daleko , jinak děs !!

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

madam Trubková

A čo ste čakali od nositeta toho mena???

sused

zeli

Když jsem Poulíčka poprvé zaslech, tak jsem se zděsil, ale musim říci, že mě docela mile překvapil a ty lety v Tauplitzu měl celkem dobře připravené.
Jediné co mi vadilo, bylo nustálé omlévání světového rekordu v letech.
Světový rekord je sice důležitý údaj, ale zrovna v letech na lyžích je to podle mě uplně nepodstatný údaj, jelikož byl vytvořen na uplně jiném můstku s jinými parametry, než se zrovna aktuálně závodilo/takže informační hodnota 0/. To už si Pavel jaksi neuvědomoval, navíc ani neřekl, kde ten rekord vlastně padl.
Já to sice vim, ale většina diváků se to od něj prostě nedozvěděla... :)

On Air!

Saxon

jen pro zajímavost

http://n-joy.cz/video/bjoern-einar-romoeren-svetovy-rekord-v-letech-na-lyzich/hhwgmhn3rbwfj1mg

Tohle Pavel Poulíček ani neví... :)

On Air!

Saxon

Poulíček byl taky tlachal ale v kolotoči se docela snažil.:)))Je možné že Trubkovou v tom kolegové nechali ale komentátor má mít také seberefelexi,madam však má zřejmně velké sebevědomí a mozek v rozkroku,já jsem tak nakrknutej že jdu do baru,doufám že Wengen nebudou opakovat,to bych už nepřežil. :scared:

hrnek

Příští týden koukej na ORF a máš po starostech.
Dnes končim, jedu na lepší... ;)

On Air!

Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra