, sekce: Zkušenosti |
|
Hrůza na Eurosportu.Celý týden se těším na sjezd z Wengenu s českým komentářem,tak děsivý a neiteligentní komentář jaký předvedla madam Trubková nebo jak se ta věc jmenuje,připomněla hlasatelské perly bolševický koktů Jungwirtha a Slepičky.Doufám že ta omezená skuhra dostane za svůj výkon kopačky! :fuming: |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.:)) :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Ano bylo to hrozný, nejvíc mě nas..ly ty krafy z nějakýho pitomýho závodu z Krnokoš, během sjezdu několika špičkových závodníků.Vím, že to byl určitě PR vstup, domluvený s CSlinkem, ale mohli to udělat až odjede elitní třicítka závodníků. Rv On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Asi měla strach že tu informaci neudrží v té své polodemetní hlavičce!Vždyť také inzerovala Petra Záhrobského s číslem 44 tak dlouho až přenos skončil a Petr nikde! :laughing: |
hrnek
|
|
ESP HDBylo to hodně nedůstojné vzhledem k technické kvalitě obrazu a závodu samotného.Asi všichni schopní speakři na sjezdové lyžování byli v tom Špindlu. Nejraději bych to poslal do centra ESP, ať vydí, čeho je česká redakce schopna předvádět. Panáčci v O2 areně uvědomte si, že my si to vaše vysílání pravidelně platíme... On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.vidí -sorry. To je ten vztek. :)On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Souhlasim s vama, panove. To bylo neco neuveritelneho, PR vstup z Krkonos a hlaska:"Tak ted uz se budeme venovat jizde Marco Büchela", kdyz uz byl davno v cili jako v tu chvili leader. A cislo 44 Petra Zahrobskeho si budu pamatovat do smrti :O . |
Vacul
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 148 |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.@ Saxon: nejsi sám kdo je vzteky bez sebe!Nechala taky postoupit Šárku v Mariboru do druhého kola z desátého místa a ona bohužel nepostoupila.Kéž by to viděl starý Záhrobský,to by byl rachot.Ta Poslušnica 2 je ostudou celého Eurosportu! :ogre: |
hrnek
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Já jsem měl ZDF a super obraz. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
Hrůza na EurosportuJiž týden sleduji abstraktní komentáře té Trubkové. Nevím, jakým způsobem se ke komentování mohla dostat. Je to skutečně hrůza. |
Amadeo
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 57 |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Napiště komentátorce Eurosportu otevřený dopis. A napište jí co by měla zlepšit ve svém vyjadřování a až zase bude komentovat uvidíme co z toho si vzala k srdci. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
Hrůza na EurosportuOpravdu hrůza.Dostala trafiku.Za zásluhy.Kolik postelí musela navštívit.Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.
|
zizi
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 472 |
|
|
ASRadyTé slečně nemá cenu psát, je evidentně bez větších zkušeností a ostatní ji v tom jednoduše nechali.Každý musí někde získávat zkušenosti. Vzhledem k tomu, že ji svěří komentovat samotnou takový důležitý závod jako Wengen, tak bych pokutovat především jejího nadřízeného, který je právě ten Šíma, nebo jak se jmenuje. Jak říkam, jedná se o průser celé české redakce. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Bohuzial to mas vsade tak,myslim stary ostblok.V kazdom tretom kozenom kresle sedi blbec,ale ma funkciu.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Po panu Poulíčkovi zatím nejhorší co jsem slyšel.Doufám,že příští týden nebudu přepínat na ZDF. |
zeli888
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 16 |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.No, ale do pana slepičky a jeho funění do mikrofonu na sport 1 do mělo ještě daleko , jinak děs !!AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.madam TrubkováA čo ste čakali od nositeta toho mena??? |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
|
|
zeliKdyž jsem Poulíčka poprvé zaslech, tak jsem se zděsil, ale musim říci, že mě docela mile překvapil a ty lety v Tauplitzu měl celkem dobře připravené.Jediné co mi vadilo, bylo nustálé omlévání světového rekordu v letech. Světový rekord je sice důležitý údaj, ale zrovna v letech na lyžích je to podle mě uplně nepodstatný údaj, jelikož byl vytvořen na uplně jiném můstku s jinými parametry, než se zrovna aktuálně závodilo/takže informační hodnota 0/. To už si Pavel jaksi neuvědomoval, navíc ani neřekl, kde ten rekord vlastně padl. Já to sice vim, ale většina diváků se to od něj prostě nedozvěděla... :) On Air!
|
Saxon
|
|
jen pro zajímavosthttp://n-joy.cz/video/bjoern-einar-romoeren-svetovy-rekord-v-letech-na-lyzich/hhwgmhn3rbwfj1mgTohle Pavel Poulíček ani neví... :) On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Poulíček byl taky tlachal ale v kolotoči se docela snažil.:)))Je možné že Trubkovou v tom kolegové nechali ale komentátor má mít také seberefelexi,madam však má zřejmně velké sebevědomí a mozek v rozkroku,já jsem tak nakrknutej že jdu do baru,doufám že Wengen nebudou opakovat,to bych už nepřežil. :scared: |
hrnek
|
|
RE: Hrůza na Eurosportu.Příští týden koukej na ORF a máš po starostech.Dnes končim, jedu na lepší... ;) On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|