, sekce: Příjem satelitů |
|
Golden Interstar 870 Xpeed- satelitní příjemNejdříve bych se chtěl omluvit za malou technickou znalost se satelitním příjmem. Zakoupil jsem combo přijímač Golden Interstar 870 Xpeed, ale bohužel jsem nebyl schopen naladit programy z družice Astra 19,2°E. Jedná se mi o nezakodované programy Eurosport De, DSF, PRO 7 atd. V instalaci tohoto přijimače jsem zvolil danou družici, ale naladil jsem jiné programy Taquilla, Renault TV, Sky Select atd. Nemohl jsem najít programy Eurosport De, PRO7, RTL, RTL II. Nejdříve jsem si myslel, že jsem na jiné družici, ale pokud zapojim starý satelitní analogový přijímač Amstrad, tak dané analogové programy chytnu. Polarizace daného programu odpovídá, pouze frekvence se liší přibližně 10 Hz než jsou uváděné frekvence pro tyto analogové programy.Bohužel nevím, zda je špatně natočená parabola či chybně zadavám instalaci. Za jakékoliv rady či připomínky děkuji. |
peca12
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 |
|
|
Téma: Golden Interstar 870 Xpeed- satelitní příjemco konvertor vymenils :8) |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
|
|
RE: Golden Interstar 870 Xpeed- satelitní příj...Víděl bych to na starý seting. Je potřeba se podívat na datum revize setingu. Je docela možné, že je tam stará verze z výroby. Pak by bylo potřeba nahrát novou verzi.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 694 |
|
|
RE: Golden Interstar 870 Xpeed- satelitní příj...poznámka o konvertoru je relevantní protože na analog jsi asi nejspíš neměl universál lnb tak že ti chybí celé horní pásmo, samozřejmě analogové programy nechytíš, na digitální se podívej do přehledu, rozdíl pár Hz je naprosto nezajímavý. |
kapax
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 175 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|