, sekce: Skylink |
|
Drahý SkylinkTak jsem si nedávno koupil HD přijímač s kartou od skylinku.Předtím jsem měl Digi tv.A můžu vám sdělit,že jsem si neměl kupovat ani plasmu ani HD přijímač vůbec nic.Koukat se na digi na CRT televizi 55"byl krásný obraz a hlavně levný.Ty zoufalci na skylinku chtějí každého přinutit platit multi HD jinak bude mít v nabídce uplné h...o.To je sice od nich strašně hezký,že přidávaj programy,ale za jakou cenu.A ty jejich HD programy co nabízejí tak mě zajímají dva sportovní,jinak tam mají samé kraviny.A ta kvalita nova sportu,žádný zázrak.A ta KHL 4:3 to je taky super.Jsou to vyděrači :fuming: |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
|
|
RE: Drahý SkylinkJe pravda, že než si něco pořídím, tak se nejříve snažím získat veškeré informace, které mě ujistí, že neudělám kravinu. Bohužel, musíš přiznat, že je to jen a jen tvoje chyba.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
@moje chybaTaky není nikde psaný,že tam ty slováci budou na věky |
jans
|
|
@jans...a proto mám ty karty dvě :)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
@martin5Tak mě něčemu přiuč,na co máš tu druhou kartu? |
jans
|
|
jansproč sis nekoupil předplacenou kartu od UPC? |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
|
|
Bob24Já jsem toho ze začátku moc nevěděl,co to obnáší? |
jans
|
|
@jans1x TTkarta pro ČR a 1x karta Gital pro SR.Balíčky vybírám dle požadavků spolubydlících (rodiny) :) Ještě nutno dodat,že obě sdílím v domácí síti přes AZtka. R^ VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
jansKed ti da Digi programy,ktore mozes sledovat legalne bez mesacneho poplatku,tak potom budes moct hovorit o tom,ze Skylink je drahy ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Drahý SkylinkMě skylink docela vyhovuje. je pravda, že Digi, kterou jsem měl taky, nabízí víc muziky za míň peněz. Ale Skylink vysílá 16:9 což Digi tak trochu zapomněla :))) Kvalita sd programů mi přijde srovnatelná, kromě ČT. Za tu cenu co nabízejí HD si ho můžou nechat. Takovou cenu pro mne nemá :))) Až tam za tu cenu bude tak 10 programů nebo třeba všechny tak OK. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
BlooddogNapsal si to vice nez vystizne, ale vsak uz se blizi konec toho prasivyho emu a pak mu bude skylink dobry ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Drahý Skylinkuž aby bol konečne koniec EMU z 1W, aspoň sa ľudia naučia, že treba najskôr platiť ! Skončí ten čas zdeformovaného trhu, kde chcú všetci všetko a hlavne zadarmo. Slovo "kradnúť" už nikomu zrazu nič nehovorí...Ale neustále sa sťažovať, to je snáď už samozrejmé Rv A čo takto : - kúpiť a platiť - týmto prispieť k rozvoju a tým aj rozumej väčšej kvalite a programovej náplne danej platformy To už akože nič ? Alebo len plakať, ohovárať, kradnúť a stále dookola ? |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
jarino1978Proč kupovat a platit drahé zboží a doufat, že díky tomu, že platím se zlepší nabídka? Co dát hned dobrou nabídku za rozumný peníze. Multi mi přijde jak cenově, tak programově ok, ale HD k tomu už je cenovej nesmysl. Viděl bych ho tak na + 99Kč. Jinak HD bude živořit. Za těch pár programů, z nichž mě oslovil jenom History HD, nebudu dávat navíc nic. To je můj názor. Nikomu nenutím :))) |
lukas79
|
|
RE: Drahý Skylinkje pravda uz aby to skoncilo,ale kupovali sme karty za 4000 teraz su za 60eur a nikomu nic nechyba furt zarabaju a k tej ponuke hd za tie pienaza ta ponuka to hadam nie |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
|
|
RE: Drahý Skylinktaky reaguji na toto tema,cena je vysoka a kvalita zadna,ten hd balik nestoji za nic,jak tady nekdo rekl ten bebe pro retardovany deti,nebo filmbox hd pro sklerotiky,swkratka ty ceny jsou prehnany,podivejte se na ostatni evropske platformy,at uz vemu polsko,nebo jinde.u nas je par programu gratis.ale co dal,vsichni chceme nove programy,ale kam se dostaneme s cenou. |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
|
|
@buky :koľko obyvateľov má Poľsko ? Alebo Nemecko ?koľko obyvateľov má CZ+Sk ? Z matiky a logiky si mal čo ? 5-ku... Na čo nemáš, nekupuj. Najlepšie všetko za korunu,ešte aj to ofrfleš. Kto ti núti si to platiť ? A opačne.... Kto ti povedal, že HDTV bude zadarmo ? Kúp si SKY UK kartu od tej českej firmy a hneď budeš v obraze, koľko treba platiť za HD ponuku. |
jarino1978
|
|
@lukas79 :konkrétne. Čo je pre teba dobrá HD ponuka a za koľko ? Uveď konkrétne ! |
jarino1978
|
|
KolenovrtiNechápu, jak se ti kolenovrti tady znemožňují a dělají ze sebe chudé a ubohé (nevhodné slovo). Stačí přece hejbnout tou svou tlustou (nevhodné slovo)í a za jeden den vydělat na roční předplatné MultiHD. |
Judas
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 56 |
|
|
@jarino1978Dobrá HD nabídka je pro mne ta, kde si budu třeba sám volit programy. Něco jako mých 6 u CS linku. Nechci ti vyjmenovávat programy které bych chtěl, ale nevidím důvod za pár programů platit takovou cenu. Nejde až tak o peníze, ale o to, že tu cenu nemají. HD bych viděl někde kolem těch 99 korun. |
lukas79
|
|
@JudasVydělat na předplatné problém není, ale platit jako ovce jakoukoliv cenu jen abych měl HD protože je to in, to mi přijde jako pitomost. |
lukas79
|
|
@lukas79 :no a koľko programov v HD dostupných pre CZ/SK trh existuje ?HBO HD - si škrtni - nejde ako samostatný program NTG HD - bez jazykovej podpory čo by si také vlastne chcel ? HD balík za 99 korun ? takže aj Porsche za tisícovku... Vedel by si mi napísať, koľko abonentov by musela platforma mať, aby vedeli cvaknúť prenosovú kapacitu DVB-S2 a vysielacie práva za 99 korun od abonenta mesačne? Počítaj.... |
jarino1978
|
|
RE: Drahý SkylinkNeznám tyhle ceny. Ale pokud je tam stejná marže jako v obchodě tak moc ne. Marži máme i kolem 250% |
lukas79
|
|
RE: Drahý Skylinkpojem drahy je hodne relativni, co je dneska levny?skladba programu, no ono co jeste pridat? ESP2, Sport2, HBO Comedy, HBOHD nebo dalsich x-channels? myslite ze by se pocet abonentu zvysil pri stavajici cene? ano? a o kolik? o 1000? o 5000? o 100 000? ... mozna, ale kazdy dalsi program jde na ukor zisku dane spolecnosti... pokud zvysi cenu, tak co to udela s abonenci? jedina cesta, ktera nevede do pekel, a muze se skylinku vyplatit je cesta kterou zvolil konkurencni Gital, a to moznost aby uzivatel si mohl sam zvolit za co bude platit ... a nekritizujte obsahovou napln toho ktereho programu, za to nemuze Skylink... at se dari, ahoj! ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Drahý SkylinkAno, 350,- Kč měsíčně za pár HD programů Skylinku je opravdu hodně, obzvláště pro nás, důchodce !Také souhlasím s tím, že přijatelná částka by byla asi tak na úrovni 100,- Kč měsíčně ...- zcela určitě by to přineslo zvýšení počtu platících abonentů... Jestli by se tato úprava cen vyplatila i Skylinku, to neumím posoudit, neboť Skylink pečlivě tají jakékoliv informace o počtu abonentů, kteří si platí tzv. HD balíček ! ALE ! Ani my, obyčejní uživatelé, nejsme zcela bezmocní ! Přečetl jsem si nedávno na jednom nejmenovaném fóru tento příběh, či pohádku ? "Byl jednou jeden Dreambox 500 (za pár korun), do něj vložena jedna nejmenovaná karta (či víc), a opodál přes wi-fi adaptéry (nebo i jinak) připojeny ve w-ifi síti (či jinak) další sat. přijímače (např. Arivy 100, či 200, ale i jiné)... A ejhle ! Stačila jedna jediná nejmenovaná karta a deset sat. přijímačů mohlo sledovat vše - cokoliv se jim zamanulo (samozřejmě jen to, co dovolila ta karta ! ). Náklady na provoz ? Každý 1/10... ;) No řekněte, není to hezká pohádka ? 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
RE:Drahý SkylinkChlapi už toho nechte, Jans se z toho vyspí a zas bude dobře. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
|
|
RE: Drahý SkylinkRe: se blizi konec toho prasivyho emu ...A proč prašivýho? Mají to co chtějí, asi jim to nevadí, vždyť už ani kody nemění. Což je škoda, protože pokud v prvním pololetí 09 měnili kody, hned to bylo znát na nových montážích. jarino, nech si těch social řečiček (Datum přidání: 16.01.2010, 21:16.37) to je pouze sbírka frází! Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|