, sekce: Skylink |
|
Drahý SkylinkTak jsem si nedávno koupil HD přijímač s kartou od skylinku.Předtím jsem měl Digi tv.A můžu vám sdělit,že jsem si neměl kupovat ani plasmu ani HD přijímač vůbec nic.Koukat se na digi na CRT televizi 55"byl krásný obraz a hlavně levný.Ty zoufalci na skylinku chtějí každého přinutit platit multi HD jinak bude mít v nabídce uplné h...o.To je sice od nich strašně hezký,že přidávaj programy,ale za jakou cenu.A ty jejich HD programy co nabízejí tak mě zajímají dva sportovní,jinak tam mají samé kraviny.A ta kvalita nova sportu,žádný zázrak.A ta KHL 4:3 to je taky super.Jsou to vyděrači :fuming: |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
|
|
Téma: Drahý SkylinkJak je vidět někteři by to chtěli zadarmo ale za všechno se platí |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: Drahý SkylinkJak vidíš, za všechno ne. Ale už se těším, až to nepůjde, to budou zase prima kšefty!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: Drahý SkylinkAle ať se platí. Jenže nejdřív musí být za co. První předpoklad je lokalizace do češtiny. Jinak nemusím platit Skylink, ale můžu si naladit Arte HD. Super obraz, dobrá skladba programů, jenom tomu nerozumím. Naprosto stejné jako když si pustim Discovery HD. Jenže za to musím platit. To je ten nesmysl. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
@lukas79 :to, že Discovery HD není lokalizovaný, nie je bohužiaľ problém Skylink-u. Ale určite by si bral Primu HD, Barrandov HD, Z1HD, lebo tomu rozumieš. Potom by si nadával na technickú kvalitu. Inak, tvoj problém, že nevieš jazyky.ale mýliš sa : Za nič platiť nemusíš.Musíš len zomrieť, platiť nemusíš. Ty nevieš pochopiť jednu vec : HDTV kanálov pre CZ/Sk región jednoducho nie je ! Ak ti nevyhovuje momentálna ponuka, tak ju prestaň platiť a pozeraj SD. Čo je na tom zvláštne ? :scared: Ak to myslíš vážne, obráť sa na zákaznícku podporu Skylinku, tam sa vyplač, navrhni im sám niečo prevratné, hodnotiť to budeme opäť my. Založ firmu, prenajmi si kapacitu na orbite, zadaj paušál 99 korun a už konečne napíš ten zoznam HDTV programov, ktoré nám za 99 korún ponúkneš. A chcem všetky s dabingom, alebo s titulkami. Chlape, nekecaj a predveď svoje schopnosti. |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
jarino1978Co věta, to perla.Re: Inak, tvoj problém, že nevieš jazyky. ... Jistě, v česku mohou klidně prodávat programy v čínštině, to taky umíš? :laughing: Re: HDTV kanálov pre CZ/Sk región jednoducho nie je ! ... Bože jarinko, a pro koho to v česku nabízejí? :laughing: Re: obráť sa na zákaznícku podporu Skylinku, tam sa vyplač, ... Nevšiml jsem si, žeby někdo plakal. :O Re: Chlape, nekecaj a predveď svoje schopnosti. ... Jarinko, ty už jsi je předvedl! Lukas Re: Ale ať se platí. Jenže nejdřív musí být za co. První předpoklad je lokalizace do češtiny. Jinak nemusím platit Skylink, ale můžu si naladit Arte HD. ... Ano tak to je doslova a do písmene.Nejprve musí být za co platit. Mně třeba sport nebere, tak připadá v úvahu pouze history HD a to za jeden program je opravdu mnoho. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
RE: Drahý Skylinkto, že Discovery HD není lokalizovaný, nie je bohužiaľ problém Skylink-u.Tak koho teda? Zákazníků? Mají ho lokalizovat oni? |
lukas79
|
|
@emuJinak vás chci opravit, trochu jste mě asi nepochopili.Já jsem digi tv měsíčně platil tak nevím proč tu píšete o emu |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
|
|
re.podívejte se na ceny zahraničních balíčku a naši cenu skylink multi+HD za 450,-Kč měsíčně a pak tedy teprve pište,cena v kině dneska 100,-jistě jde o to kolik vyděláme oproti v zahraničí,ale máme vysílání lacinější jako měmci a angláni pokud chcete něco zadarmo tak vzbudte lenina.POřád jen (nevhodné slovo)tv,(nevhodné slovo)tv (nevhodné slovo)tv.některé diskuze se fakt nedají už číst a rozvádí se to na dvě stránky no hruza Rv |
vaclav
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 93 |
|
|
@lukas79 :skylink jasne uvádza, že program je v ENG jazyku, bez CZ podpory. Ty nevieš čítať ?Zatiaľ je ekonomicky nerentabilné pre lokátora programu Discovery HD tento program lokalizovať pre malý počet užívateľov HDTV. Takže sa obráť tam, Skylink bude len rád, ak sa lokátor rozhodne tento program lokalizovať. Obdobný problém je aj u programov National Geografic, jednak SD verzie a HD verzia. Lukas79 : sorry, ale vôbec nevieš, v čom je tu problém. Česko-slovenský trh je nelukratívny pre lokátorov programov v HD. Je tu malý počet obyvateľov, nízka kúpna sila, malá penetrácia HDTV. Preto som ti aj písal, že navrhni konkrétne programy, alebo si založ svoju vlastnú satelitnú platformu. Opakujem ešte raz : plačeš na nesprávnom mieste ! |
jarino1978
|
|
@kubko :ako predajca satelitnej techniky by si sa mohol prezentovať inteligentne a uvážene.Zatiaľ ti to vôbec nejde ( ale už sme si na teba všetci zvykli ) :laughing: A keďže si ten najlepší predajca, ako o sebe tvrdíš, tak : - navrhni konkrétne programy do HD balíka ( samozrejme plne lokalizované do CZ/Sk jazyka ) - navrhni konkrétnu cenu mesačného HD balíčka Nepíš neustále kraviny, pohni konečne rozumom. :crying: |
jarino1978
|
|
RE: Drahý Skylinktuto máte cenníky :- SKY DE : http://www.sky.de/web/cms/de/abonnieren-preisinfos.jsp - SKY UK : http://www.sky.com/portal/site/skycom/skyproducts/skytv/pricesandpackages/tvpackages Stačí ? Alebo Vám vyhľadám cenníky poliakov ? |
jarino1978
|
|
jarino1978jarinko, zatím úúúplně stačí, že ty se tu prezentuješ "inteligentně"Prosím tě, napiš kde se prezentuji jako nejlepší prodejce, to by mě hódně zajímalo, jalikož jsi to netvrdil poprvé, tak pokud si bl.ješ na triko, tak to musí být taky pravda, ukaž kde prosím. A já mám navrhovat programy, nebo cenu? to snad nemyslíš vážně, já něco takového prodávám, nebo chci snad koupit programy na večer v aukci? Opravdu bavíš tu celé publikum. :laughing: :laughing: :laughing: Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
RE: Drahý Skylinkvzkaz pro jarina 1978.jestli ti je tolik podle jmena,tak si normalni pako,pocitat umim ale proc to coje drahe je dobre,kup si vase magio a neotravuj tady svojema (nevhodné slovo)nima nazorama,nazdar |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
|
|
@jarino1978Všechny sd programy jsou lokalizovány. Ale u HD je to problém.To je přece nesmysl. Pokud tam ta lokalizace nebude, tak si to málokdo předplatí. Je to stejné jako bych ti prodal třeba televizi s kontinentální zásuvkou s tím, že tady je malý trh a nevyplatí se měnit el. přívod. |
lukas79
|
|
@buky :stavím sa, že nevieš napočítať ani na prstoch do troch :laughing: |
jarino1978
|
|
@lukas79 :veď práve to ti píšem :plná lokalizácia je napr. na Discovery Channel SD - CZ/Sk dabing prečo už nie je aj na ostatných programoch Discovery SD ? To máš SD verzie. Ale HD verzie sú úplne iné programy, sú to vlastne samostatné kanály.Čiže najviac rozšírený je klasický Discovery. Obdobne je to aj u NGC : - Classic + wild - titulky. A kde ja dabing ? - Hd verzia - bez lokalizácie.. A už si si aj sám odpovedal : Pokiaľ nebude dostatok lokalizovaných HD kanálov pre naše trhy, nebude ponuka zatiaľ väčšia. Týmto ste si všetci krikľúni odpovedali na to, že prečo je tam pár programov za veľa peňazí. Pre Skylink by nebol problém dostať do HD balíka aj ďaľšie programy ( NTG HD, MTV HD... ), ale bolo by to všetko bez lokalizácie. Zdvihlo by to predajnosť balíčka tak, aby to bolo rentabilné ? NIE ! |
jarino1978
|
|
@kubko :k tebe sa už bohužiaľ vyjadrovať nebudem. stačí, keď sa tu prezentuješ sám. Rv |
jarino1978
|
|
jarino1978Jarinko, kdyby hloupost nadnášela......Ještě jsi mi neodpověděl na tu tvoji lež! Ale ono to asi nejde, že? ....Prosím tě, napiš kde se prezentuji jako nejlepší prodejce, to by mě hódně zajímalo, děkuji ti. Pokud si nevymýšlíš, tak to nebude problém, že? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
RE: Drahý Skylinkvyfakujte toho cobola,ty jeho nazory,neotravuj tady Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
|
|
bukyR^ R^ R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
ÁÁÁÁ Jarinko se vrátiljarino1978Ještě jsi mi neodpověděl na tu tvoji lež! Ale ono to asi nejde, že? ....Prosím tě, napiš kde se prezentuji jako nejlepší prodejce, to by mě hódně zajímalo, děkuji ti. Pokud si nevymýšlíš, tak to nebude problém, že? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
Téma: Drahý SkylinkCena je super a komu se to nelibi at to nekupuje nikdo nikoho nenuti. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|