![]() |
|
Internet ExplorerViem že to je mimo tému, ale nedopatrením mám nainštalovanú anglickú verziu exploreru 8. Stiahol som si slovenskú ale nechce ju nainštalovať. Neviete poradiť ako tam dostať slovenskú verziu? Vďaka.HD-BOX 9200
|
dodkomajk
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 192 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Internet ExplorerTo všechno se hodí... R^ Já jako jediné proti reklamě používám na IE lištu od googla a na ní omezení vyskakovacích oken,tak nějak mi to doteď stačilo.Je to asi na zvyku,internet mám tak dlouho,že tehdy ještě žádný firefox nebyl :))) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Internet Explorerhttp://i45.tinypic.com/6501m0.png R^Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Internet ExplorerNo dobré,nevypadá to vůbec špatně R^ .Nechybí ti někdy na reklamách pěkné,málo oděné ženy? ;) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Internet Explorer1. Firefox; 2. Chrome; 3.Opera; ............................................................................................................................................................ 999. MS IESamsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |