![]() |
|
Nove pogramy na IPTV MagioJe to chvalihodne,že sa rozširuje raster,len mi je smutno,že tak nelogicky.Kde su nejake nove športove stanice to asi pre Slovakoch ten kanal Sport2 je tak nedostupny ako trebars AL Jazeera pre Američanoch.Len mi neradte ako si kartu skylink zaregistrivať v CR.No myslim ,že sa im ta politika vypomsťuje už totiž Sport1 nema taku sledovanosť ked bol iba solo program. Rv :bomb: |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Nove pogramy na IPTV Magioa to ti nestaci 7 sporovych kanalov v 2 sk/cz platformach ?? ci ty by si najradsej pozeral tlupu dobre platenych somarov nahanajucich sa za kusom kravskej kože na kazdom kanali ze ?Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Nove pogramy na IPTV MagioNo jo, kolik fotbalů najednou současně na dvou televizorech dokáže opravdový fanda sledovat ???Nemusíte odpovídat... :D 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Nove pogramy na IPTV MagioMy máme "Konference" takže dokážeme sledovat celý kolo všechny zápasy a neuteče nic podstaného ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@tunelSport 2 v CZ môžeš sledovať na Amose.Stačí sa len zdvihnút od DO a niečo pre to urobiť.A nepotrebuješ si kartu ani v ČR registrovať... :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Nove pogramy na IPTV Magiomam len dve poznamky (netykaju sa registracie v Cechach):1. pre SlovakoV, pre AmericanoV (pre koho, co ?) 2. keby sa t-comu "politika vypomstovala", tak by s nou urcite nieco robil :) - inak suhlasim s tym, co pisu moji "predprispievatelia" - sportu je bohate, keby mal slovek pokryt svojim zrakom celu ponuku, tak by mal oci ako Harvepino :D |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Nove pogramy na IPTV Magioslovek = clovek :D |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Nove pogramy na IPTV MagioSport 2 podľa mňa časom bude. Inak ma teší, že v IPTV Magiu je E2 Bundesliga. |
Perrund
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
![]() |