Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

OT - bicykleball (kolova) ?

ospravedlnujem sa za off-topic, ale prave mi zislo na um, ze volakedy v casoch davno minulych, mal tento sport v Ceskoslovensku pomerne bohatu tradiciu (teda najma v Brne), vzdy pred vianocami sa tusim organizovali MS, kde bratia Pospisilovci predvadzali neskutocne veci s loptou na bicykli, neviete niekto, ci vobec tento sport funguje aj nadalej ? pretoze ak si dobre spominam, tak po "revolucii" som nic podobne v TV nevidel, funguje to este nejako v Brne, pripadne niekde v Cechach ? pripadne, da sa to niekde vidiet ? pre mna osobne to bol zazitok sledovat finale medzi Pospisilovcami a nejakym nemeckym duom ;)

sgi320
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

za OT se neomlouvej, příště raději rovnou UTFG!

http://www.utfg.net/?s=kolova

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

RE: OT - bicykleball (kolova) ?

Taky jsem nedávno vzpomínal na kolovou. Na WIKI je i přehled posledních mistrů světa a je tam dost čechů.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Kolov%C3%A1
R^

LukášK
Registrace: 12/2009

LukášK

vdaka za link ;)

takze "kolova" este zije ;)

sgi320
Registrace: 6/2008

RE: OT - bicykleball (kolova) ?

pokud jsem mohl,tak jsem u toho sedel s ocima na obrazovce:),jeste to prokladali krasojezdci/kyne (tusim Matouskova)

hdpe
Registrace: 11/2007

Čas běží !

Bratrům Pospíšilům táhne na 70. Jindřich 67 a Jan 65.
Stále s vynikající fyzičkou. Kolová se hraje v Brně pouze v oddíle Favorit Brno. Nejlepší oddíl světa KSB Brno již neexistuje, zlikvidovali ho Sokoli. Nástupci jsou ve Svitávce u Brna, kteří již také vyhráli MS. V TV je kolová sporadicky, asi 1x ročně na ČT4, a to turnaj v Šitbořicích.

radek1
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra