![]() |
|
Topfield 6000 cr MZdravím všechny ve fóru,mám satelitní komplet Topfield 6000 cr - dosavadní provoz bez problémů, ale včera došlo k výpadku a hlásí "žádný signál" - ukazatel síly a úrovně signálu je nule. Parabola s monoblokem jsou pevně uchyceny, kabel jsem prověříl(nepoškozený). Může někdo poradit zda může být závada v monobloku(typ BLACK Pro Single 4.3)? Děkuji za info. |
MALKOL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Topfield 6000 cr MVčera byl na našem území silný vítr, je možné že došlo k pootočení paraboly, pohledem na parabolu se většinou nedá zjistit že se hnula |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
Topfield 6000 cr MNasměrování paraboly a monobloku mám též prověřenou - mělo by být vpořádku. |
MALKOL
![]() |
|
RE: Topfield 6000 cr Mmělo by být nebo skutečně je :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Topfield 6000 cr MŽádný signál to píše, protože to nemá signál ! A ten jde z paraboly, takže buď pohnutá parabola, zasněžený a namrzlý LNB, zmrzlá vlhkost v F konektoru nebo v kabelu, cokoliv z toho, nebo všechno dohromady ! Nebo třeba vymazané satelity v přijímači, vypnutý DiseqC, omylem aktivované tovární nastavení, taky jedno z toho, nebo všechno. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Topfield 6000 cr MJak píše Tondach, je mnoho možností které by mohly poruchu vyvolat. Já bych začal u paraboly a změřil bych napětí u LNB |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: Topfield 6000 cr MNo třeba u mě včera asi kolem 11, taky spadnul signál na nulu na všech družicích (mám multibeamku), ovšem o hoďinku později začalo postupně nabíhat všechno."Výpadek na 4 přijímačích" |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Topfield 6000 cr M1. vypnout přijímač z elektrické sítě (raději alespoň na hodinku)2. po vypnutí ze sítě, vytáhnout a hned zpět zasunout kartu 3. ostatní už bylo jmenováno (kontrola koaxu, konektorů, nastavení paraboly, očištění paraboly od eventuálního navátého sněhu, ...) |
gespa
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
Topfield 6000 cr Mdíky za rady vše ještě jednou prověřím |
MALKOL
![]() |
|
@MALKOLIdeální je vyzkoušet jiný, půjčený přijímač. Pokud tento jde a tvůj TF6000CR nemá signál, je vadný. Reklamuj, je-li v záruce, nebo pošli mi na servis, oprava není problém. Předpokládám, že ten restart ze zásuvky jsi už vyzkoušel. Stačí vytáhnout a za vteřinku,dvě zase zasunout. Hodinka je hloupost, pokud je přijímač vadný, za hodinku ani déle síly nenabere. Napiš, jak jsi dopadl. |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Topfield 6000 cr Mtento problém jsem již řešil asi 3 byl to vadnej kondík ale je potřeba prvně zkontrolovat parabolu. |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
![]() |