![]() |
|
doku CSBylo tu toho již napsáno dost.Je mi samozřejmě líto, že pro mnohé je program nedostupný, ale myslím si, že takový program v nabídce chyběl Aspoň pro mne je zajímavý, příjemný, koukatelný a lehce stravitelný, navíc ve velmi slušné technické kvalitě. Já jsem s ním velmi spokojen. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
JupiTo je logicke,ze Multi ma viac predplatitelov ako HD,kedze ludia maju stale viac tych SD crepovČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
doku CSJde o přechodnou dobu, včera v Drážďanech v Elektromarktu jsem zevloval skoro hodinu v satelitní sekci. Měli tam asi 6 druhů SD resívrů na paletách v cenách od 35 do 79 EUR. Ten nejlevnější neměl ani šuplík na kartu. Nikdo si jich ani nevšíml. Kupovala se střední třída HD kolem 200 EUR, nejlevnější HD resívr maj za 75 EUR, také bez možnosti přístup. karty, ale pravda, špičkovej TECHNISAT s velkým HD je tam za 525 EUR. Trend je jasný a pro přirozený pokrok není moc smysluplné brát velké ohledy na zastaralé systémy.A mimo mísu, blu ray přehrávač Philips mají za 79 EUR. |
Nervoš
![]() |
|
RE: doku CSTak to tu luštím ohledně docu CS, ale nějak jsem stále mimo.Mám předplacený Multi a HD plus, ale docu prostě nechodí. Mám tomu rozumět tak, že musím ještě něco doplatit? Dík za každou radu a nekamenujte mně, hledal jsem i na Skylinku :(( |
Jarpet
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: doku CSJarpet, pokoušl jsem se jej ladit na Vantage 7100 - logicky jsem řekal, že se objeví na konci všech programů. Neobjevil.Objevil se někde mezi staršími kanály, prohledej si je. Doplácet nemusíš nic. |
Nervoš
![]() |
|
NervošJá to tam mám, ale hlásí že je program kodován. Dělal jsem i reautorizaci karty na Skylinku a nic... :(( |
Jarpet
![]() |
|
RE: doku CSšak hovorím žeto je pre 10 ludí maximálne 15 :-/🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@jarpetNevím, co máš za přístroj, snad máš jen smůlu, že jsi zrovna nechat aktuelní zápisy na kartu ????? Mně to šlo hned.Teď zrovna dávaj spartakiádu R^ R^ |
Nervoš
![]() |
|
JupiPre akých 10-15 ľudí. HD prijímač ma stovky a stovky ľudí. Len pri mojom okolí ich poznám 10!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
NervošHmmm, tak to mám smůlu. Přístroj mám Technisat digicorder HDs2 (stejně starý, jako recenze na něj tady na webu :)) )Zápisy nemám nikde. Zítra to budu řešit přes Skylink. Chybka se vloudila, ale každopádně ti díky za snahu. To Jupi:: Než jsem se vůbec zeptal, tak jsem všechno prohledal, ale můžu ti říct, že jsem na tebe všude narážel a to včetně hlavního článku. Chlape, ty nechceš Hd strojek, všechno je podle tebe špatně.....tak tolik nespamuj, je tě fakt všude plno :8) Zdarec |
Jarpet
![]() |
|
Jarpetbohužial nemám záujem o hd zatial🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: doku CSMyslím, že záujem by si mal, ale niečo iné Ti chýba... Nemyslím tým rozum. :))) :laughing: |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
@JupiMusíš to vzít z obrácené strany,totiž nákupem nového HD stroje získáš pěkné SD programy, které stojí za onu investici :)Moje dřívější názory na HDéčka vzaly za své po koupi AZboxu,který mne opět vrátil zpět do společnosti "pokusmanů" ;) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
NEJDE MI TO.....Mám predplatený HD balík na rok (v dobe ked este multi HD nebolo) a mesacne platim multi. Cize mám celú ponuku súcasného MULTI HD ale DOKU CS mi nejde. TO JE CHORÉ! Dokonca aj ked si prdplatim multi HD musim pockat kym mi skoncia aktualne MULTI a HD baliky, az potom to nabehne. NASRALI MA NEKONECNE..... :fuming: |
dauphin
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE:Právě že hd stroj je i pro mpeg4 - SD,jak se ted ukazalo a nemusí to být zrovna Doku cs ,ale i KD s 23,5°E nebo poláci s Astry ,rusové s 40°E atd,ale samozřejmě především HDTV ale pokud chceš programy mpeg4 SD tak do tv a hdtv programu nemusíš hned jít ale kupovat dnes SD přijímač je dnes už na nic.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@dauphindauphine, zaplať si jeden měsíc MultiHD, oni ti zrušej stávající předplacené služby, a ze zbývajících peněz ti spočítají předplacení MultiHD balíčku a je to. |
Nervoš
![]() |
|
@dauphinŘeš svůj problém s infolajnou,já mám promo HD přes SMS,k tomu zaplacený Multi a DokuCS jede normálně :8)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
dauphinTy jsi mi konečně potvrdil to, co jsem si myslel, že ani není možné! Multi na rok/ HDplus na rok a aby mi šlo Doku CS, tak musím zaplatit 454kč čekých. Chytím se tím do pasti "multiHD" :bomb:Nikdy jsem proti Skylinku nic neměl, ale tohle je podpásovka první kategorie :fuming: !! Zítra budu řešit :8) |
Jarpet
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |