, sekce: Skylink |
|
Skylink HDMám dotaz. Od rána mi nejde ani jeden Hd program kromě ČT HD a Novy HD.V sobotu ještě šlo vše normálně.Předplaceno mám HD multi přes sipo.Jdou vám Hd programy normálně? Dík za odpověd. |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
|
|
Skylink HDAno hdčka běží! |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Skylink HDneni problem chyba u tebe :lookaround: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
|
|
martykulaPozri sa ci mas na karte platne zapisy ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Skylink HDNo ale kde? Přístroj comak sl 100 hd a SCM/Irdeto modul Cryptoworks |
martykula
|
|
RE: Skylink HDNo to je zajímavé,mě přestaly jít v pátek.Vyměnil jsem konvertor,nové kabely,konektory a pořád nic.Nejde mi naladit jenom tato frekvence.Tak nevím ,jestli to není přijímačem. |
mesicek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 18 |
|
|
RE: Skylink HDJak to myslíš že Ti taky od pátku nejdou Hd? Kdyby to bylo přístrojem tak nejde přece nova hd a čt hd ale mne nejdou placene hd na stránkách skylinku mám platnost multi hd do 1.2.2010 |
martykula
|
|
martykulaTy mas iny problem ;) bohuzial s tou konfiguraciou co mas nemam skusenosti,tak ti neviem povedat,ani ako zistis zapisyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
RE: Skylink HDBěž na stránky Skylink a tam vlevo klikni na: Jak získáte, dále klikni v odst. 3 na Registrace a správa karet a potom na Kontrola dig. služeb a dále postupuj jak tě to povede. Doufám, že jsem to popsal správně, pokud jsem udělal chybičku tak přemýšlej a ono tě to samo navede. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
|
|
RE: Skylink HDCt HD jde,Nova HD Cslink také,Diskovery HD,Brava HD a ostatní volné programy na 19°,bez problému.Ale 12110 na 23,5°ne.je ta frekvence od té doby ,co tam prřidali ten nový program.Tak nevím. |
mesicek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 18 |
|
|
F123Toto vie..ma to aktivovane do 1.2.2010...len nevie ci ma zapisy na karte ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
mesicekJej Nova HD od Skylinku ide...ale platene na tom TP,nieČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
RE: Skylink HDvidím že ten skylink je jen samej problém. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
RE: Skylink HDted koukam na eurosport HD, takze i placene kanaly na Skylinku bezi... |
svatonlu
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 27 |
|
|
ASRadyAby ses z toho CS Linku už nepodělal |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
|
|
ASRadyProblemy so zapismi su aj u CSLinku,takze by som velmi nevyskakoval ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
RE: Skylink HDVytiahni receiver zo zasuvky ( ked ho mas pusteny ) a znova zapni.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
LucaBrazzaTak jsem to zkusil a nic pořád hd nejde :(( |
martykula
|
|
@martykulana dnešek krátce po půlnoci mi také vypadly placené HD kanály.Zřejmě nějaká změna instrukce v souvislosti se simulcryptem cryptoworks/irdeto2 od 11.1.10. Postál jsem chvíli na Nova sport HD, vyjmul a vrátil zpět kartu do slotu a opět hraju. Zkus postát na Nova sport HD, udělej reconect karty a čekej. Mělo by se to načíst, může to ale chvíli trvat. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
bob.rto jsi tu kartu vytáhnul za provozu nebo si sat vypnul? |
martykula
|
|
@martykulaano, jak jsem napsal. Ničeho se neboj a už něco dělej. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
RE: Skylink HDMne všetko ide akurát že odo dnes vidím iba číslo karty,včera som mal aj názov službi ,stanice a zápis do 1.02.2010.Ráno som menil FW a hrešil že v novom nevidím zápis,vrátil som sa k starému FW a zápis nikde.STB Dreamsky7000. |
TOMAšKO
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: Skylink HDBeztak každej chválí to svoje! Neříkejte že ne! Je pravda že sem měl problémy se zápisem na kartu když sem měl starej příjímač, ale od té doby co mám novej bezproblému valí vždycky všechno! Skylink mám taky ale nepoužívám ju protože pro mě je nejdůležitější SPORT! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
RE: Skylink HDto akoze na skylinku nejde ziaden sport? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|