![]() |
|
Panasonic TX-P42X10YProsím o radu, nyní instaluji plazmu Panasonic TX-P42X10Y, kdy mám u toho ještě satelit Topfield TF6000 CR a video Panasonic NV-HV-60. Dále mám příjem pozemního vysílání DVB-T i analogu. Anténu mám zapojenou do videa a z toho do TV. V pohodě naladím na televizi analogové i digitální pozemní vysílání, nahrávat mě však jde jen analogové, DVB-T mi nahrávat nejde. Může mi někdo poradit zda je to možné nebo kde mám chybu v zapojení. Video mám projené scartem s TV, satelit taky, a dále mám satelit projený scartem s videem. Děkuji |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42X10YVideo je analogové, neumí nahrát digitální signál!!! (a není vhodné ani jako sponzorský dar do mateřské školky) |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42X10YMám jej již několik let, kdybych měl DVD, tak by to šlo? A jak to že mi jde nahrávat ze satelitu? |
Daru
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42X10YMáš u té VHS nastaveno A1 nebo A2, máš 21 pin scart ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42X10YNastaveno mám na A2 má satelit na A1 mi nejde nic, zda to mám správně si nejsem jistý, můžeš poradit jak to nastavit |
Daru
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42X10YZe satelitu můžeš nahrávat proto, že máš video se satelitem propojený asi scartem, takže do videa pouštíš signál ze satelitu jako do televize a nepotřebuješ k tomu kanálový volič ani v TV ani ve videu. Vždyť je to tak jednoduché na pochopení. Video přece nemá tuner pro DVB-T. Kup si settop box a ten propoj scartem do videa.Ale Panasonic má v menu nastavení vstupů a tam si můžeš k AV vstupu na který máš připojeno video přiřadit DVB a potom můžeš z DVB-T nahrávat přes televizní tuner. Ale nesmíš TV při nahrávání vypnout. Když si dnes koupíš DVDR, s digitálním tunerem budeš moci nahrávat přímo. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
![]() |