Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Příjem DokuCS

Prosím o radu. Mam zaplaceny balíček multy i HD programy na Skylinku ale kanal DokuCS mi nejde. Cojsem udělal špatně díky za radu

fredik
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Příjem DokuCS

DokuCS poskytovaný ako bezplatný bonus všetkým predplatiteľom cenovo zvýhodneného balíku MULTI HD, ktorý obsahuje 20 programov v štandardnom a 6 programov vo vysokom rozlíšení obrazu.

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Příjem doku - reakce

No to je rada těžká, zaplacení Multi+HD je jen jedna z podmínek.

Nicméně - co jsi pro příjem udělal? Je potřeba znovu "proladit" příslušný transpondér - ladil jsi? a máš program v nabídce? Pokud ne tak první krok - ladění.

Pokud ano - tak bych to viděl na linku Skylink - možná máš balíčky Multi a HD zakoupené samostatně a Skylink možná v tomto případě nepovažuje za předplatitele balíku "Multi+HD" - na stránkách Skylink je psáno
"Od počátku vysílání bude program DokuCS poskytován jako bezplatný bonus všem předplatitelům cenově zvýhodněného balíčku MULTI HD, který obsahuje 20 programů ve standardním a 6 programů ve vysokém rozlišení obrazu. "

Pozn. v pátek jsem proladil TP a jede mi normálně - jsem předplatitel Multi+HD.
V samotném balíčku HD se zatím pogram neuvádí (je ve "zkušebním provozu") - stejně tak není v kapitole "jak naladit" na stránkách Skylink.

vahač
Registrace: 6/2009

Hezký den,před malou chvílí jsem volal na zákaznický servis skylinku, kde mě operátorka sdělila,že ikdyž mám zaplacený jak multi tak HD balíček tak mě tento program nepůjde,protože je určen pro předplatitele/ zvýhodněného balíčku MULTIHD/,jak je také uvedeno na jejich veb.stránkách.Takže je to trochu postavené na hlavu.Čím víc zaplatím, tím míň uvidím.

mireks
Registrace: 4/2006

příjem doku

kdo se v tom vyzná at´si to nechají,jen platit,stavajících zákazníků si neváží ....

SPORT
Registrace: 11/2007

mali rovno zrušiť balík multi
a nechať len multihd bolo byto na stejno

🇸🇰

Jupi

Jupino nastvany nam tu pise bludiky :)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

prečo aj ked bysom platil multihd aj tak by mi neišiel docu cs

🇸🇰

Jupi

příjem doku

stejné šachy jako před časem CS link s Eurosportem

SPORT

příjem doku

stejné šachy jako před časem CS link s Eurosportem

SPORT

@mireks

@mireks:
Díky za info, jsem na tom stejně. Multi mám do března (roční předplatný) a HD do jeho skončení platím měsíčně.
Platím víc, vidím míň.
Zasebevražďovat se kvůli tomu nebudu, spíš mě zajímala ta kvalita.

Hellas

SPORT

To bolo o niecom inom,CSLink vtedy nemal povolenie na zaradenie kanalu do toho balika

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

to Hellas

Pokud je mi známo, tak lze zaplacením jednoho měsíce MultiHD docílit toho, že se stávající zbývající prostředky (v tvém případě Multi do března) přepočtou na MultiHD - nebudeš mít tedy Multi do března a HD na měsíc, ale např. MultiHD do půlky února... Viz stránky Skylink - http://www.skylink.cz/web/structure/13.html - Pokyny pro zájemce o balíček MULTI HD, kteří již mají předplacen balíček MULTI nebo HD PLUS nebo obojí najdete zde.

vahač
Registrace: 6/2009

To je blbost nejaká. Ja mám Multi + HD a ide Doku v pohode a aj ostatným čo poznám.

Milan C

@vahač

Já vím, ale už se mi na tu chvilku nechtělo kvůli tomu lítat do banky, úspora by na tom nebyla valná, já jsem měl Multi ještě za starou cenu, před zdražením na jaře.
To je fuk, na holky spartakiádní se mrknu v březnu, chci měnit i kartu. ;)

Hellas

to Milan C

Asi to bude tim ze to mas "dohromady" a jini to maji "zvlast" a tem to nejde.

Standa22
Registrace: 3/2009

To je dílo,mám zaplacen HD balíček,který měl skončit 4.ledna a předvánoční MULTI přes sms.Vše chodí i DokuCS R^

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

tak ja jsem jeden z tech kterym to nechodi, mam zaplacene multi zvlast a HD zvlast. Je to skoda ze tato kombinace neni brana v potaz.

izidor
Registrace: 3/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra