Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Nulování Motor Digipower - SG 2100

Nedaří sem i resetovat (nastavit nulovou polohu) na Motoru Digipower - SG 2100. Motor nereaguje jak je v návodu popsáno. LED nebliká vždy jak má, poloha není uložena. Je určitě chyba v motoru, nebo může být také v příjímači (TF 5510) nebo v kabeláži? Dokáže někdo poradit?

zdetip
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Nehledejte chybu v motoru, mebp někde jinde když s největší pravděpodobností je chyba u Vás. Předpokládám, že se jedná o nové zařízení

Achnaton
Registrace: 3/2009

Nulování Motor Digipower - SG 2100 díky ale

Děkuji za reakci, ale nějak více poradit nedokážete? Zařízení je staré 8 měsíců. Problém je v tom, že někdy se reset podaří (tak jednou z deseti pokusů), jindy ne. Postupuji stále stejně.

zdetip

RE: Nulování Motor Digipower - SG 2100

daj Skype

Igor
Registrace: 1/2006

ted na skype nemůžu, co mi poradíš zde? potřebuješ ještě situaci nějak více popsat?

zdetip

tlacidlom vedla resetu si nastav nulovu poziciu tak ze ho zmacknes ide napr. do prava.2krat ked po sebe hned zmacknes ide do lava dostan ho na nulu a potom ho zresetuj treba sirkou aj viac krat po sebe aby si mal isotu.to je tvoja nulva pozicia tiez som mal s tym kedysi problem kontroka by mala pri zesetovni zablikat

danmikes
Registrace: 5/2007

a hlavne si v primaci povypinaj usals na vsetkych druziciach

danmikes

Nulování Motor SG díky danmikes, ale

Díky za reakci - a to je právě ten problém, že LEDKa většinou nebliká. Ani na to tlačítko na ruční otáčení motor nereaguje. MUSÍM tedy PŘED resetem vypnout USALS? A na všech družicích? Když to neudělám, tak se reset nepodaří? Tuší nekdo proč? To USALS nemohu používat?

zdetip

Nulování Motor SG díky danmikes, ale

usals budes pouzivat,ale zapina sa az v tedy ked mas nulovu poziciu prilad na astre 19,2 uz mas obraz a az vtedy davas usals parametre na kazdu druzicu ktoru chces,lebo darmo ho ty vyresetujes ked mas v primaci nastaveny usals a zase ti to odbehne prec z nuly a kontrolka musi svietit a pri resete mam dojem zablika uz ten motor nemam a mas vlastne neaky obraz?

danmikes

napisal som tam prilad ale myslel som priklad

danmikes

re danmikes - zase díky

jj obraz mam - naštěstí si dokážu pozici několika satelitů zafixovat čárkami na parabole, zdi a změřením metrem. Takže když se to rozladí, tak to zase umim otačením z přijímače spravit. Máš pravdu že při zapnutym USALSu to porad někam ujíždí. Hlavní problém ale mám s tím, že motor nereaguje na ruční tlačítko pro otáčení a nulování a asi se vlastně nenuluje, když ledka skoro nikdy nebliká (tedy reaguje asi jednou z deseti pokusů o reset, otočit se mi ho tlačítkem ještě nepovedlo) (?) - nevim. Může tohle být taky zapnutym USALSem, nebo je to chyba motoru nebo kabelů? Jinak nula mi u nás vychází cca na Hot Birdy na 13E, ja jsem 13,8E. Tam se pokouším nastavit tu nulu. Může hrát nějakou roli i ten rozdíl 0,8 stupně, když signál i kvalita jsou OK?

zdetip

dostat motor na nulu mozes aj cez polozku diseq 1.2 kde sa sipkami dolava doprava dostanes na nulu to je rucne krokovanie mozno to tlacitko na motore nefunguje.takze vyskusaj to cez polozku diseq 1.2 dostat ho na nulu ked tam budes nastav si pootocenim celeho motora na konzole poziciu nula co je druzica hotbird zresetuj a az teraz zadavas usals uz teraz sa ti to musi podarit a hlavne usals vypnuti vsade zapni az po resete

danmikes

a pri tom resete musis podrzat ten reset dlhsie ale nieze to premacknes dovnutra

danmikes

konečně vyřešeno

Zase jsem jdnou nammířil na HotBird - cca jih a zkusil resetovat motor - a ono to šlo (?!). Motor najendou reaguje i na tlačítko na ruční otčení. Čím to ale bylo nevím. Před tím jsem asi na hodinu vypnul přijímač ze zásuvky a zkontroloval jsem kabely na motoru - trochu jse dotáhl konektor mezi motorem a LNB. Od té doby vše zase chodí (zatím dva dny).

zdetip

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra