Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

reset motora

ked resetnem motor SG2100 co vsetko sa mi resetne tymto,myslim pozicie druzic,budem musiet znova vsetko nastavit?

Radko3003
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

reset motora

resetne sa iba motor

danmikes
Registrace: 5/2007

RE: reset motora

Když ho resetuji a není zrovna natočenej na 13E (pro mě nulový bod), tak je zblblej
Musím ho pak ručně dotočit na těch 13E a udělat nový reset.
Pak je to OK.
A to mám motor na balkóně. Nedovedu si představit jak se resetuje motor na střeše baráku :-)

Kema
Registrace: 6/2006

reset motora

tak ja neresetujem motory vobec pokial neni zblbnuty uzivatelom

danmikes

pre danmikes

potrebujem ho resetnut nakolko mi natoci len v rozmedzi 45E az 8W,pozeral som aj nastavenia motora v prijmaci ale tam je to OK,takze mi asi pomoze len reset motora,ale to az rano skusim

Radko3003

reset motora

resetuj na nulovom bode a nemas tam v nastaveni neaky doraz zapnuty

danmikes

pre danmikes

resetol som ho na nulovom bode a ked som ho skusal potom natacat tak sa natacal ako predtym takze to nepomohlo,bol tu aj ten technik co mi to robil a ten tiez neprisiel na nic,tak skusime nahodit asi druhy motor a potom uvidime lebo mne ide hlavne o ruske programy na 75E

Radko3003

reset motora

sg-2100 tento motor som mal ako 1 a nevydaril sa mi netocil ako mal oneskorene prijimal prikazy.poslal som ho na reklamaciu medzi tym som si kupil stab hh 90,lebo sa mi nechcelo cakat.motor po reklamacii som predal kamosovi a odvtedy fakci na jednotku.

danmikes

pre danmikes

akurat sme ho vymenili ako aj odskusali a ten novy ide super bez problemov tak dufam ze to vydrzi lebo ja mam stastie na elektroniku co sa kazi okrem lcd

Radko3003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra