, sekce: Příjem DVB-T |
|
Dočasných DVB-T vys. bude 5. No tri sú na test...Tri z vysielačov, o ktorých sa doposiaľ „nevedelo“, zrejme nebudú určené pre bežných divákov. Podľa marketingového manažéra spoločnosti Towercom Michala Šurana sa budú využívať „na testovacie účely“.Hmm, to som nečakal... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
|
|
Abyste nepovedali, že som si to vycucal z prsta, tak tu je zdroj: http://www.zive.sk/docasnych-dvb-t-vysielacov-bude-pat-no-tri-su-na-testovanie-doplnene/sc-4-a-286162/default.aspx :))) |
PeterHumax
|
|
RE: Dočasných DVB-T vys. bude 5. No tri sú na...To nie, bože chráň.A čo TA 3 a Markíza ? Kedy vstúpia do DVB-T ? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Dočasných DVB-T vys. bude 5. No tri sú na...To vedia len v Towercome a vysielatelia...a kedze sa hraju na partizanov,tak to nikomu nepovediaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
DVB-TJako vždycki,len o penáze ide.Nemožusa dohodnut na cene! |
vito1
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 163 |
|
|
RE: Dočasných DVB-T vys. bude 5. No tri sú na...Ale niečo potom musia vyhodiť. V jednom Multiplexe môže byť max. 5 programov. Verejnoprávny MUX majú otvoriť do konca marca 2010. |
Milan C
|
|
Milan CNie do konca marca,ale do konca juna...do konca marca sa ma len zvysit pokrytie na 90 percentČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
Akožedo konca marca 2010 verejnoprávny ? To má byť dovtedy 90%-né pokrytie prechodného 1. muxu, pokiaľ viem, druhý (komerčný) a verejnoprávny majú byť spustené do konca júna 2010. :8) |
PeterHumax
|
|
BlooddogTy brďo. Koľko slávy robili a ja som sa už tešil, že k súčasnému satvysielaniu budem mať začiatkom apríla / dubna / aj dva Multiplexy a spolu 10 programov... |
Milan C
|
|
Milan CTak to budeš mať 1. červenca,no a k tomu, ako prémia, ti začnú prázdniny ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
|
|
To BlooddogDeje sa nieco na KH bo kamos 3 km odomna mi hlasi signal v azimute z KH 180 az 190°od minuleho tyzdna ?Nevies ci tam niecim sibuju bo do minuleho tyzdna signal nebol tu u nas na juhu. Sme v okrese RS a RA Vzdusne sme cca 30 km ? BTW Tel. urad uz upresnil 11 vysielacov pre 1 slov multiplex Odkaz je tu :http://www.(nevhodné slovo).cz/aktuality/slovensky-multiplex-1-uz-ma-svuj-definitivni/ |
Ylva
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 619 |
|
|
A014Mne prázdniny asi ťažko. Už nepamatám ako vyzerajú, kedže mi ťahá na 50-ku.A deti sú dospelé... |
Milan C
|
|
YlvaNeviem ti povedat co robia, a ci tam s tym robia nejake pokusyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|