Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

SCT (13*E) na Goldke - osobny nazor

Zdravim,

nebudem sa tu venovat ze to ide...ale ako to ide! :bigeyes:
Skusane dnes a peknej des! Za tu kvalitu vysielania by sa mali hanbit ;P , pretoze datovy tok na vsetkych kanaloch v baliku je medzi 1.3-1.9 Mb/s, co si myslim, ze je na dej nabyti akciou a rychlymi pohybmi :laughing: :laughing: velmi ubohe. Kosticka na kosticke....hoci horsie na tom su azda iba telenakupne stanice (ca. 1Mb/s) z tej istej pozicie.
SCT balik: dvojity humus. Nielen ze su tam iba prasacinky, ale i kvalita je na blutie :razz:

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

a maly dodatok

No ale aby som nebol iba kriticky :8) .
Goldka bola otestovana v citacke Vantage 8000 a origo ciernom (starom) module Viaccess. Vsade slapala ako slapka! Za lacno a splnila co sa od nej ocakavalo :))) :)))

sato

RE: SCT (13*E) na Goldke - osobny nazor

Nikdo netvrdí že nemáš pravdu ale zadarmo to jde ale koupit si ofiko kartu tak ji jdu vrátit.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

No tak nezbývá, než souhlasit, že ta kostičkovaná je zadarmo drahá, ale pořád je to lepší, než se zmasírovat v hospodě do bezvědomí, druhej den ráno jít po ulici a potkat šedesátiletou stotřicetikilovou blondýnu, která ti říká brouku a chválí tvůj včerejší postelovej výkon.....

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

sato

V tom Vantage to má s posledním softem jet i bez karty.

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Pre: bigj

Zdravim,

to ano, ide to tam. Avsak nie vsetok soft je taky isty - napriklad je tam dlha doba cakania medzi prepinanim radii :fuming: .
Mne tu slo o to, ze Goldky/Viaccess moduly su dostupne.... a najma poukazat na Pay TV platformu, ktora je identicka s tou Rumunskou. Kvalita obrazu nic moc, hoci si za to zakaznik plati....

sato

Ide to uz na hocicom,ale tu kvalitu by som nechcel ani zadarmo.Divim sa ludom,ktory si ich karty kupuju.

Kasr
Registrace: 8/2008

no vidite a ze digi je slaba kvalita signal ale tie SCT na showboxe s300 naozaj slaba kvalita,,,az sa to zle pozera..hustler tv, je lepsi

Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13

Dano
Registrace: 1/2007

pro sato

také jsem se zhnusil když jsem testoval , ale těm borcům co maj plazmu panasonic to určitě šlape OK ;P

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra