![]() |
|
Pčwladění novyAhoj, potřeboval bych poradit jak mám na satelitu Topfield tf6000cr přeladit na nový signál novu,nova ted nefunguje a je tam jen přeladte na 12070 ale vubec netuším na to mám v ovladači kliknout a kam se dostat,díval sem se do menu ale žádné přeladění jsem nenašel.díky za pomoc Odpověď s citací |
mauzoleum
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Když umíš psát tak určitě umíš i číst.Přečti si návod k obsluze: Kapitola XXX.Jak přidat nový transpordér.......Topfield nemám,ale určitě to najdeš někde v nastavení paraboly,vybereš příslušnou družici a přidáš transpordér........Zdá se ti to složité??Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Pčwladění novyhttp://www.skylink.cz/web/document/download_file/56.pdf |
ronys
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
DíkyNávod bohužel mojé drahá polovička při uklidu vyhodila takže proto se tam nemužu podívat.Děkuji za odkaz a pomoc. |
mauzoleum
![]() |
|
@ ronysTak za tento návod, ak si ho ty vytvoril, si zaslúžiš jednotku. R^ R^ R^ |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Pčwladění novyne ja to nevytvořil mají to na stránkách skylink i pro jiné přijímače R^ |
ronys
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Pčwladění novyDoslova tie drahe polovicky su niekedy fakt dost draheeeeee.... :bomb: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
OdpovedTak jsem to udělal dle návodu a vše ok,jen Nova pořád nejde, ted to píše že nejsem oprávně blabla at kontaktuju zákaznické středisko, nevím jak nemohu být opráven když nova patří mezi základní programy a mám vše zaplacené na rok tu kartu a mám to 2 měsíce..to sou mi věci |
mauzoleum
![]() |
|
RE: Pčwladění novyChvíli počkej!!!Případně zkontroluj zápisy na kartě nebo to všechno smaž(tovární nastavení) a znovu vše naskanuj.............Více má kříšťálová koule nevěšťí.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |