![]() |
|
SkyStar USB 2 HD CIDobry vecer.Pred nedavnom som si kupil tento prijimac,ktory mi naozaj pekne funguje.Az na jednu funkciu,ktoru nim neviem spravit,Ak chcem si vyhladat HD programy v DVB-S2,alebo v MPEG 4 neviem,ako a kde to mam nastavit.Klasicke sd programy mi pekne vyhladava,ale ja prave potrebujem mat tie HD.Ak ma niekto tento prijimac a vedel by mi poradit,tak nech sa ozve.Uz vopred Vam dakujem za rady. |
losik1
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIMit der SkyStar USB 2 HD CI bietet TechniSat ab sofort eine USB-Box für den digitalen Satellitenempfang am PC oder Notebook an, die neben normalem digitalen Satellitenfernsehen (DVB-S) auch HD-Fernsehen im neuen Übertragungsstandard DVB-S2 empfangen und wiedergeben kann. Außerdem ist die kompakte USB-Box mit ihrem integrierten Common Interface-Schacht zum Empfang von verschlüsseltem Fernsehen vorbereitet und mit “Eve v2“ gehört zusätzlich ein leistungsfähiges Videoschnittprogramm zum Lieferumfang.TechniSat bietet mit der SkyStar USB 2 HD CI eine Komplettlösung für den digitalen Satellitenempfang an. Notebooks und PCs können mit der USB-Box digitale TV- und Radioprogramme via Satellit nicht nur in SD-Qualität, sondern auch in HDTV empfangen. Dank dem integrierten Common Interface kann neben freien TV-Programmen in SD-Qualität und in HDTV zusätzlich Pay-TV empfangen werden, Entschlüsselungsmodule für alle gängigen Crypt-Systeme können in den CI-Schacht eingeschoben werden. Zum Empfang von Pay-TV benötigt man lediglich ein gültiges Abo inklusive Smartcard des jeweiligen Pay-TV Anbieters. Der Anschluss der USB-Box am PC ist über einen freien USB 2.0-Steckplatz denkbar einfach und nach Durchlauf der automatisierten Installations-Routine ist das Gerät voll einsatzbereit. S SkyStar USB 2 HD CI TechniSat ponúka jednou z USB box pre digitálny satelitný príjem na PC alebo notebooku, ktoré môžu prijímať vedľa normálneho prehrávania digitálnej satelitnej televízie (DVB-S) a HD televízneho vysielania v novom štandarde DVB-S2 a. Okrem toho je kompaktný USB box s integrovaným pripravený spoločný slot rozhranie pre príjem televízneho a šifrované s "Eve v2" zahŕňa aj výkonný program pre strih videa v cene. Ponuky TechniSat SkyStar USB 2 HD CI kompletné riešenie pre digitálny satelitný príjem. Notebookov a PC s USB-Box, digitálnej TV a rozhlasových programov cez satelit, a to nielen v SD kvalite prijímať, ale aj v HDTV. Vďaka integrovanej spoločné rozhranie okrem voľné televízne kanály v SD kvalite HDTV a okrem toho, že dostane náhradu-modules televízie dešifrovanie pre všetky bežné systémy Crypt do CI slotu je možné vložiť. Ak chcete dostávať Pay-TV, budete potrebovať len platný predplatné, vrátane čipových kariet príslušného Pay-TV poskytovateľa. Pripojenie USB box na PC je cez voľný USB 2.0 slot a veľmi ľahko spustiť automatickej inštalácie rutina, prístroj je plne funkčný. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
SkyStar USB 2 HD CISkynett...To vsetko,co si napisal,alebo s kopiroval s instrukcie,to ja vsetko viem,ale aj tak vdaka.Ide mi hlavne o to,ako mam prescanovat a vyhladat HD programy,ked ja tam nemozem najst normy DVB-S2 a MPEG 4.Mam predlateny balik na HD od skylink.Ja ich len potrebujem vyhladat v tom mojom prijimaci.SD programy to ide bez problemov,ale na HD tam nemozem najst prave tie normy,co som uz hore pisal.Dakujem. |
losik1
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIDVB Dream 1.4 a kodek /?/ H.264 ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
SkyStar USB 2 HD CIA014 dakujem Ti za radu,ale vela mi to nedalo.To si mam stiahnut ten DVB Dream 1.4 a k tomu ten kodek? A ked to stiahnem,tak potom co dalej,ako mam s tym pokracovat?Bud taky dobry a vysvetli mi to.Som v tom trochu laik.Este raz dakujem pekne za radu. |
losik1
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIstáhni si přehrávače odsud a k tomu si nainstalujhttp://www.uloz.to/2515133/sat-prehravace.rar http://www.uloz.to/3679944/cyberlink-powerdvd-ultra-8.0.1830-full-serial-danifilthcof.rar instalace kodeků http://leteckaposta.cz/193147500/503 a manuálně programů http://leteckaposta.cz/471060993/503 |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIMyslím, že musíš u HD programu zadat modulaci 8PSK |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CINetace...Dakujem Ti naozaj za tvoje rady.Vsetko som si to postahoval,co si napisal.Uz len,aby som to vedel osluhovat.Ak mi to vsetko pojde,tak bude super.You are the best.Dakujem . |
losik1
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CINetace..Prepac,ze ta otravujem,ale tie programyco si mi poradil spolupracuju aj dvb vieveri2,alebo si musim k tomu stiahnut ten dvb dream?Este raz dik. |
losik1
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIdvbviewer ti je k ničemu, neumí zobrazit vysoké zobrazení, na to je právě dobrý progdvb proffesional, který se musí zaplatit nebo ... můj oblíbený dvbdream, který šlape jak po másle :) |
netace
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIOk netace.A poradis mi,kde si mozem stiahnut ten tvoj dvb for free.Posli mi prosim ta link aj na ten pro a uz ta nebudem otravovat.Najlepsie by to bolo za free.Vidis,taki my uz sme...Vsetko by sme chceli zadarmo...Ale aj tak Ti este raz pekne dakujem. |
losik1
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIkdyž jsi "Vsetko som si to postahoval,co si napisal" tak ten přehrávač už máš |
netace
![]() |
|
RE: SkyStar USB 2 HD CIhttp://www.dvbskystar.com/ tak tuná v downloade nájdeš tú 1.4.Myslím ,že aj kodeky sú tam,takže tebe by stačilo to správne nainštalovať. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
![]() |