![]() |
|
vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hddobry vecer sem tu novej a chtelbych se optat co by jste mne raci doporucili vym ze jsou mezi nima rozdily 3000-4000 kc -ci slot 2 vstupy pro kartu a jine dekuji mockrat za nejakou odpoved cico12 |
cico12
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
vantal71 :každý STB môže mať problém s FW, v praxi je to väčšina. Veď od toho existuje pojem upgrade.Inak jedna vec je FW a druhá vec je kvalita prevedenia. Len tak okrajovo : hovorí tie niečo Iža ? |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdIža ? absolutne nic, preco |
antal71
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
@antal71 :poznám odtiaľ tvojho menovca. |
jarino1978
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdIža je mesto ? |
antal71
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdUž někdo testnul Orion HD PVR má CI , výrobce Opticum . 3.600,- kč. s modulem. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hddedinka na juhu slovenska, kúsok od komárom... |
jarino1978
![]() |
|
Spokojenost doufám že přetrváDo tohohle fóra prakticky nelezu. Většinou mi to nestojí za to. Jenže pochopte, že ty tisíce spokojených vlastníků Arivy sem nic nepíší. A Ti co ji možná "závidí", nic o ní neví a přesto nadávají, si mohou s Jarinem podat ruce.No a tady máte nejspíš nějaký klon http://www.satelita.cz/ |
jirbar
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdŠlape mě jich asi 30 a bez problémů.Jarinko, ty lžeš jako když tiskne, jen tak namátkou, nahrávání přes EPG nejde??? Ha ha ha Jako víno na všech strojích. To je totiž funkce, kterou vždy zákazníka učím, tak o tom něco vím. Ale ty obecně mluvíš , spíše blábolíš o věcech, o kterých nemáš ani páru. :laughing: :laughing: :laughing: Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
antal71Naprosto bezproblémový je Humax HDCI 5000. Prodáš a "nic".Přírodní úkaz - zvládne to i důchodce. :)) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 042 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdUF, už se mi zase zvedá,... samozřejmě žaludekJarynové a dost!!! Má to nějaký smysl? Tazatel pochopitelně neví nic!!! HF 8900 HDTV si nekupuj, protože se již nevyrábí a než bychom Tě naučili, jak používat Hivion (to samé jako HF), tak ho 2x pošleš do servisu. Ariva 200HD není na výběr mezi (viz.Téma), pokud Ti v prodejně přímo nenastaví setting a pokud jsi bez znalostí a začneš tam něco cpát (zpravidla se tím člověk něco naučí, ale to už je pozdě), tak si raději nic nekupuj a nebudeš mít problémy, tedy ony žádné nejsou, ALE jak vidím, to by se prodejci museli pěkně otáčet v noci ve spánku, když za celkem již solidní cenu nabízí tento nenáročný stroj a nejlepší v poměru cena/výkon. PS: od večera si hraji s PATHEROU a po vzoru Octagonu (je jeho náhrada) jsem velmi spokojen :8) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdUplný súhlas s Babui. Fergusony 8800 a 8900 sa už nevyrábajú. Miesto nich su nové typy ARIVY. Aj u 8900 keď to bola novinka sa riešili problémy upgradovaním softu. To iste sa deje u ARIVY. Prešlo mi rukami viac ako sto kusov či už 8900 alebo ARIV a spolahlivosť považujem na 95%. A tí, ktorí maju Vantage a iné prijímače sa nemožu k nim adekvátne vyjadrovať. |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
@palik :to máš to isté, ako keď sa majiteľ Arivy pýta, prečo nejde KD. :-/ |
jarino1978
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdNepoznam dobre a nemam ten "stroj" tak by som sa nemal ani zapajat.Ale neda mi to.Ja osobne by som sa bal kupit nieco tak lacne.Porekadlo-nie sme taky bohaty,aby sme kupovali lacne veci,ma nieco do seba.A v tomto pripade to plati duplom.A som velmi zvedavy,ci aspon jedna ariva vydrzi viac ako dva roky. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdTak popiš, jak používat Hivion. Jseš zkušený a mnohým pomůžeš. K tomu přeci tohle fórum je. Místo osočování si získáš uznání a třeba i poděkování. Já Ti děkuji předem. |
Frantafan
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@babuiPises ze skusas pantheru,co jej mozes vytknut,alebo co je naopak dobre?Ta masina zaujima aj mna,preto sa pytam.Aligator je to iste bez dvb-t ak si dobre pamatam.Dik za info.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@PaliKA tí, ktorí maju Vantage a iné prijímače sa nemožu k nim adekvátne vyjadrovať.Síce mám prijímače Vantage, ale prečo by som sa nemal k Arive a ostatným prijímačom vyjadrovať, keď ich inštalujem a t.j. poznám !!! ;) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdProč ich inštaluješ když jsou tak problémové, to chceš neustále řešit nějaké reklamace? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
@sirdaJa ich inštalujem, sprevádzkujem,naučím základné veci, ale majitelia ich majú kúpené u rôznych predajcov.Čiže inštalujem už majiteľmi zakúpený tovar t.j. prijímač, LNB,parabola a pod. Dodám na požiadanie napr. koaxiál resp. F-konektory. Reklamácie prijímačov si musia samozrejme, keď som ich im nedodal, riešiť sami. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdTy si myslíš, že v případě nějakého problému poběží ten komu si ho montoval hned za prodejcem? Nejdřív bude volat tebe a tvrdit ti, že jsi mu to špatně namontoval. Ale z toho co píšeš tak to s tou Arivou asi není vůbec špatný když si u tebe nikdo komu jsi ji montoval na ni ještě nestěžoval. |
sirda
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hd@Frantafanchlapče zamrkej do Vyhledavače a ty řeči si nech pro sebe...za 4 roky už jsem toho, třeba o tvém problému popsal dost. @liquere ahoj, chtěl bych napsat rezenzi, ale strašně mě to svádí ve spojení Octagon SF 918 HD a ten kdo tento stroj nezná, tak mě nepochopí, tak se na to asi, tedy hodím bobíka. K věci: rozhodně běž do něj, ten stroj má budoucnost, jsem opravdu spokojen víc zatím nemá smysl psát, to by bylo na celou stránku, raději nové téma Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdChytis basnicke crevo a nieco napises,co v tom snehu.Sice pivo chuti aj tak.Aj to ostatne.. :sly:Su nejake nejasnosti okolo vyrobcu,co som zachytil fora prve zmienky o masine sa tahali cez rumunsko a madarsko sem k nam.Nevies nieco blizsie?Maj sa pekne... R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
sirdaS tou Arivou to je přesně jak říkáš, jen Milánka štve, že lidi si koupí levný dobrý stroj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdA on jim ho pak naštvanej jde namontovat. |
sirda
![]() |
|
RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hdlevný dobrý stroj :laughing:" moja prvá Ariva zdochla po 2 dňoch, druhá vymenená po reklamácii zdochla po mesiaci. Teraz mám tretiu a ak zdochne aj tá nechcem to už ani vidieť. " |
jarino1978
![]() |
|
jarino1978Jarinko, tvoje pastované lži jsou o ničem. Jen blábolíš, ale aby jsi jasně odpověděl , to né. Prosím tě, než vypustíč nějakej další nesmysl, tak nejprve odpověz, na to, na co jsi ještě neodpvěděl.......Jarinko, ty lžeš jako když tiskne, jen tak namátkou, nahrávání přes EPG nejde??? Ha ha ha Jako víno na všech strojích. To je totiž funkce, kterou vždy zákazníka učím, tak o tom něco vím. ......Ještě jsi mi neodpověděl na tu tvoji lež! Ale ono to asi nejde, že? ....Prosím tě, napiš kde se prezentuji jako nejlepší prodejce, to by mě hódně zajímalo, děkuji ti. Pokud si nevymýšlíš, tak to nebude problém, že? Ono Jarynko, plácnout nějakou blbost, umí každej šmoula, ale taky si ji musíš obhájit a ne pouze křičet do tmy, vypadáš potom jako hl.upák. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79 | |
![]() |
|
![]() |