Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hd

dobry vecer sem tu novej a chtelbych se optat co by jste mne raci doporucili vym ze jsou mezi nima rozdily 3000-4000 kc -ci slot 2 vstupy pro kartu a jine dekuji mockrat za nejakou odpoved cico12

cico12
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79
Odpověď v diskusním vlákně

jarino1978

Jarinko, tak teď jsi ukázel, že o arivě opravdu a to doslova a do písmene NIC NEVÍŠ.
Tak ta "akúsi tabuľka", To je ta, která se ti nabídne když přes EPG zapneš nahrávání. A teď se jarinko soustřeď, ve spodní části vlevo máš červené tlačítko (má barvu jako krev) To zmáčkneš, (ale pozor, ne na obrazovce, k té vůbec nechoď,zmáčkneš ho na ovladači) a objeví se ti ta tabulka o které nemáš ani tušení.A tam bede kupa písmenek a čísel, tak si řekni rodičům, ať ti to přečtou a tam můžeš krásně upravit nahrávání podle libosti jak chceš. Tak vidíš jak to je jednoduchý.
Až zas budeš Jarinko udělovat nějaké rady, tak si alespoň přečti návod, nebudeš potom vypadat jako trulo.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Jarynko,

Nějak jsi mě zapomněl vysvětlit, kde jsem co zase zvojtil,ne? :laughing:

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Skúsenosti s Arvou 200

Ja som s Arivou 200 spokojný.Mám ju od 15.12.2009.Soft nahratý od predajcu,nerobil som žiadne experimenty,ide všetko vrátane EMU,prekvapený som rýchlym TXT,dobrým EPG,ktorý krásne zvládne češtinu.Spolupráca s motorom,ktorý už odkrútil Humax FOX,Openbox X 110,dobrá od 28,5 E až 4 W,viac nepotrebujem,Karta SKy LINK,GITAL v poriadku,naladí všetko čo som zadal,obraz HD na LG TV štandardný.AK chcete experimentovať v EMU,chce to štúdium a nie zbrklosť,na to sú tieto mašinky citlivé.Pôvodne som túžil po Vantage 1100S,no pokiaľ sa nezmení cena,ktorá je podľa mňa stále vysoká,nakoľko tento STB už na trhu je pomerne dlho a v jeho triede je stále niečo novšie,tak si ho nekúpim.

VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini

baranček
Registrace: 7/2008

RE: vyber mezi arivou200 a ferdikem 8900 hd

Osobně jsem v sobotu zapojil pátou, první jede určitě přes tři měsíce, zatím no problem.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra