Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Settopbox s modulátorem.

Jaké jsou dobré settopboxy s modulátorem?

kevin
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@saxon

nz, doporučuju prolézt jim web, mají tam dobré věci :-) i PDF 50.anniversary, apod...

btw ještě dám odkaz, toto je firma co jsou subdodavatel Kathreinu, na ty montáže, kecal jsem s jedním z nich na Pálavě:
http://www.mastbau.de/r_rundfunk.htm

davidkriz
Registrace: 8/2009

pro Saxona

Já jsem v příspěvku psal výslovně "v celoplošném DVB-T"...

PeVy
Registrace: 2/2006

re :

Pánové,koukám,že se tady debatuje o mě,beze mě.....
Takže,pojmem ošizeným mám na myslí tu prach mizernou kvalitu mnou zmíněných programů na 23,5E.
Kdo může porovnat s DVB-T,ví o čem mluvím.Díváme se tady mux2 z 41kanálu a kvalita na zdejší 72cm Sony skleněnce je velice dobrá-v takové kvalitě jsem Barrandov a Cool ze satelitu neviděl ani náhodou na žádné TV.Vůbec se už nestydím za to,že zákazníkům na baráky stále instaluji i klasické UHF antény,za prvé mají zálohu,za druhé u mnou zmínných programů podstatně lepší kvalitu obrazu.
Co se týče settopboxu,tak ho mám na doporučení právě Kuby,vyšel nejlépe v jejich testu na chatě ve Struhařově při příjmu německé DVB-T.Na mou maličkost působí také velice dobře a navíc je to made in Germany,což je dnes také hodně,skrze to mám od nového roku v nabídce i kathreina,sic je dražší než Asie,ale už mne ty věčně fcípolé zroje nebaví..
Jinak Saxone výprava na Černou horu byla super,dorazil jsem tam ve dvanáct hodin,zrovna když se nádherně vyjasnilo,takže jsem lyžoval,slunil se a fotil.Kdo nezná tento vysílač v původní podobě,nové UHF antény by si ani nevšimnul,celý anténí nosič je jak jsem očekával jeden led,nového Kathreina by jsi tam ani tušil...
Až bude čas,hodím článeček o Černé Hoře na net,ahoj

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra