![]() |
|
Digitální koaxiální kabelProsím info o digitálním koax.kabelu (k domácímu kinu) ...může se nějakým jiným kabelem nahradit?..má nějaké speciální parametry k přenosu dat ? Díky! |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabelto já mám zase digitální (nevhodné slovo) :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Digitální koaxiální kabel@Ji.sat: no vidis a ja mam zase dvd a avr propojene digitalnim koaxialnim kabelem. A myslim, ze puvodni dotaz smeroval k tomuto. |
Plzenak2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@Enikvidím že máme podbonou alergii :D to "digitální" na všem je klasika, to už ani člověk nevnímá. Největší špek je představa, že se "digitální signál" šíří prostorem jako "digitální" tj. diskrétní, prostě že není analogový=spojitý. :)Ale "řádově" je také jedna z mých srdcovek ;) Od dávné doby, co to používal úplně u každého čísla náš třídní na průmce. Tak jsem si na to slovo zasedl a kde ho slyším tak pátrám jestli ho dotyčný použil správně. A v naprosté většině případů tomu tak není, a to včetně věhlasných pánů jako je ministr Janota nebo ještě větší mi-str Fischer. Plus hromady "odborníků" na cokoli, jak to mluví v TV o číslech, hážou těmi "řádově" aniž by věděli co říkají... ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |