![]() |
|
Nahrávání z TV do SAT HDDProsím o radu, mám TV Panasonic se zabudovaným SAT tunerem a Technisat DigiCorder S2Xplus 500 GB se 2 tunery, celkem mám k dispozici 3 tunery, ale nahrávat můžu jen z TS, ale nenabízí to možnost z TV Panas.Mám každý přístroj samostatně zapojený na přívod z paraboly. V návodu na TV nic není uvedeno, pouze nahrávání na videorekorder,též TS nabízí možnost nahrávání ještě na videorekorder. Díky za radu.Jsem začátečník. |
Kobra11
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z TV do SAT HDDNeviem čo chceš vytvoriť. TS je už digitalny súbor a z tv len ako analog. :zombie:vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z TV do SAT HDDTS myslel Technisat, pokial mas v TV slot na SD karty(asi mas ak tam je satelitny tuner tak je to drahsi model) tak sa da urcite nahravat na tu sd kartu ak nie je, tak smola. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z TV do SAT HDDSD karta v TV je jen na čtení, zápis lze jen mimo TV, dokonce nepřehraje film nahraný v Technisatu, asi to má jiný formát. V návodu je jenj způsob nahrávání do videorek.,ne na HDD. |
Kobra11
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
SDkartaje jen pro čtení JPG a MP3-ne všech !Nahrávat lze jen scartu tzn.-analog.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
![]() |