![]() |
|
VYJADRENIENech zije DIGI dva nove kanali super cena nezmenena super .A tim co to vseliak blbne a este aj tim co tu predpovedali konec DIGI odkazujm nemate PO.RANICH 9.60 EURA. SUPER DIGI SUPER DIGI .PS: na plzme obraz OK!!!!! |
PALO100
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 69 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
palo100Na PLZME máš opravdu obraz OKparabola 120 cm, motor 80°E-60°W, ferguson 8900HF, sony W4500.
|
vaclavbrno
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIEPalo, to musi byt kvalitny material, co Ty vdychujes :D |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
netace"pustí k tomu Filmboxy s KinoCS a CSfilmem"tak na to mozes zabudnut Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIEjá vím, vždyť je to jenom recece ;) filmboxy už tam byly, ale kdo ví;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIEŠvagr si koupil 127ku Panasonic.První co jsem udělal když mi to řekl tak jsem vzal sat Goldena,hodil jsem ho k jeho tv a propojil odemě kabelem z antény na 1W.Chtěl jsem vědět jaký je obraz.Musím říct,že jsem byl překvapen a vůbec to není tak hrozné jak zde někteří straší.Dnes už mám toho panáka taky a jako doplněk k CSlinku je to OK. R^Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 096 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIEfilmboxy tam dávat ani nemusí :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@ Blooddogak poplatok za kanál závisí od počtu platiacich predplatiteľov, nezabúdaj, že DIGI ich nejaké sto tisíce má. A ak si tým chcel povedať, že ak by "nesvietili" malo by ich viacej - tak to sa dostávaš na úroveň hlasov rôznych platforiem, ktoré takéto veci velice hlasno vytrubovali. Tieto platformy CA-čka upgradli, karty vymenili a čísla platiacich abonentov nestúpli. Skôr naopak...Takže pre programových providerov v súčasnej situácii asi platí to známe o vrabcovi a holubovi. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIEhej, najradsej mam takych tchurakov, ktori tu melu ze kto nepozera HD, ten je sedliak a mal by vyskusat eutanaziu. ja mam tiez Panasonic plazmu a asi jediny z tohto fora si platim digi a nemozem sa stazovat ani na kvalitu obrazu ani na programovu ponuku. 99 percent zlodejov tu len vyplakava aky ma na(nevhodné slovo) obraz ktory kradnu. IQ deaktivovanej dazdovky - radsej budu pozerat argentinske telenovely v HD ako Discovery Science v SD, lebo je to pod ich uroven. No jasne. Pakaren |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
4JArousAni se nedivím, Goldeny mají v SDčku jeden z nejlepších obrazů. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIEre: linommnc.Ten tvůj Discovery Science také není žádný zázrak. A v HD jsou i některé zahraniční programy, tak nemel kraviny. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIElinomnc - mam ten isty nazor. kto chce nech kuka bebe hd. ja radsej kuknem nejaky futbal na sport 1 sd :))a radsej budem mat 30 programov v chabej sd kvalite s dobrym obsahom, ako brutalne ostry obraz na melody hd, bebe hd a pod... |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: VYJADRENIEhifiok, ty si vobec nepochopil co som napisal, zrejme si sa v tom prispevku nasiel |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |