Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

VYJADRENIE

Nech zije DIGI dva nove kanali super cena nezmenena super .A tim co to vseliak blbne a este aj tim co tu predpovedali konec DIGI odkazujm nemate PO.RANICH 9.60 EURA. SUPER DIGI SUPER DIGI .PS: na plzme obraz OK!!!!!

PALO100
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

palo100

Na PLZME máš opravdu obraz OK

parabola 120 cm, motor 80°E-60°W, ferguson 8900HF, sony W4500.

vaclavbrno
Registrace: 8/2005

RE: VYJADRENIE

Palo, to musi byt kvalitny material, co Ty vdychujes :D

sgi320
Registrace: 6/2008

netace

"pustí k tomu Filmboxy s KinoCS a CSfilmem"

tak na to mozes zabudnut

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

já vím, vždyť je to jenom recece ;) filmboxy už tam byly, ale kdo ví;)

netace
Registrace: 12/2008

Švagr si koupil 127ku Panasonic.První co jsem udělal když mi to řekl tak jsem vzal sat Goldena,hodil jsem ho k jeho tv a propojil odemě kabelem z antény na 1W.Chtěl jsem vědět jaký je obraz.Musím říct,že jsem byl překvapen a vůbec to není tak hrozné jak zde někteří straší.Dnes už mám toho panáka taky a jako doplněk k CSlinku je to OK. R^

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

filmboxy tam dávat ani nemusí :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@ Blooddog

ak poplatok za kanál závisí od počtu platiacich predplatiteľov, nezabúdaj, že DIGI ich nejaké sto tisíce má. A ak si tým chcel povedať, že ak by "nesvietili" malo by ich viacej - tak to sa dostávaš na úroveň hlasov rôznych platforiem, ktoré takéto veci velice hlasno vytrubovali. Tieto platformy CA-čka upgradli, karty vymenili a čísla platiacich abonentov nestúpli. Skôr naopak...
Takže pre programových providerov v súčasnej situácii asi platí to známe o vrabcovi a holubovi.

anonym2
Registrace: 1/2006

hej, najradsej mam takych tchurakov, ktori tu melu ze kto nepozera HD, ten je sedliak a mal by vyskusat eutanaziu. ja mam tiez Panasonic plazmu a asi jediny z tohto fora si platim digi a nemozem sa stazovat ani na kvalitu obrazu ani na programovu ponuku. 99 percent zlodejov tu len vyplakava aky ma na(nevhodné slovo) obraz ktory kradnu. IQ deaktivovanej dazdovky - radsej budu pozerat argentinske telenovely v HD ako Discovery Science v SD, lebo je to pod ich uroven. No jasne. Pakaren

linomnc
Registrace: 12/2009

4JArous

Ani se nedivím, Goldeny mají v SDčku jeden z nejlepších obrazů.

polulin
Registrace: 10/2007

re: linommnc.
Ten tvůj Discovery Science také není žádný zázrak. A v HD jsou i některé zahraniční programy, tak nemel kraviny.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

linomnc - mam ten isty nazor. kto chce nech kuka bebe hd. ja radsej kuknem nejaky futbal na sport 1 sd :))
a radsej budem mat 30 programov v chabej sd kvalite s dobrym obsahom, ako brutalne ostry obraz na melody hd, bebe hd a pod...

dalko
Registrace: 11/2006

hifiok, ty si vobec nepochopil co som napisal, zrejme si sa v tom prispevku nasiel

linomnc
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra