![]() |
|
CRT vs. LCD ci plasmaAkosi sa neviem zbavit pocitu, ze tu vacsinou pisu majitelia LCD a plasma TV. Nepopieram, asi vedia o com hovoria, ked uvadzaju, aky nekvalitny obraz dostanu z DIGI TV na tychto typoch obrazoviek. Vadi mi vsak, ze spojenie CRT a DIGI TV automaticky indikuje,aspon na tomto fore, "(nevhodné slovo)" s nadychom urciteho vysmechu. Mozno tymto vyjadrujem pocity dalsich majitelov CRT, ktori citavaju toto forum. Osobne mam CRT 72 cm a DIGI TV, zatial mi to staci a v ziadnom pripade sa necitim ako "(nevhodné slovo)" alebo niekto menejcenny. V blizkej buducnosti si ani neplanujem zaobstarat plasmu ci LCD, nepotrebujem to. Zrejme by nezaskodilo trosku viac ucty zo strany tych "stastnejsich" majitelov modernejsich typov TV voci CRTckarom na tomto fore. Mozno tento prispevok niekto vymaze, ale nedalo mi, aby som svoje pocity nezverejnil. Prajem vsetkym pekny nedelny vecer. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: CRT vs. LCD ci plasmaTaké vlastním CRT 72 cm značky Sencor s dvb-t příjmem (záloha k satelitu) a jsem s ním celkem spokojený. Přitom bych si dříve nikdy Sencor nepořídil. Na sledování Skylinku, Digi a pozemního vysílání mi zcela stačí. Před koupí jsem se rozhodoval, zda jít do crt, lcd nebo plazmy. Obešel jsem si hodně obchodů a známých. Chápu, teď je situace jiná, ale tehdy mi přišel obraz z placek šílený i po vyladění. Samozřejmě, že "šťastní" majitelé placek nedali na své miláčky dopustit.App. nedávno jsem byl v Datartu a ptal jsem se prodavače, proč si nevyladí obraz, aby neodradil zákazníky. Odpověděl mi, že je to ten nejlepší možný obraz. Přitom chudáci jezdili po šedém sněhu...asi závod probíhal někde v blízkosti uhelné elektrárny. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
re.no to je právě ono 72cm tam se to tak nepozná ale u obrazovek nad 100cm to rozlišení nestačí a tam se teprve pozná k čemu je nová technologie,ano záleží na nastavení TV aby obraz vypadal jak má,ono se dá o tomto psát až si to každý vyskouší sám pak pozná o čem lidé píší a jen kroutí hlavou,slyším povídat LCD nikdy ten obraz je hrozný no ono záleží co to má za typ z ničeho bič neupleteš.Dříve stála dobrá TV v tuzexu 20000,-př jakém platu dneska je to jiné ale nebudu kupovat krystalku když jsou TV na urovni a pak vidím rozdíly v obraze lovu zdar |
vaclav
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
re.někdy mě to připadá jako ta bajka o té lišce:když nemohla dosáhnout na hrozny řekla jěště nejsou zralé |
vaclav
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
re.Donedávna jsem používal jako hlavní tv v domácnosti CRT Tesla, ještě Roznovská 70cm PIP atd. Byl jsem spokojený, ale když už vlastním sat HD, tak jsem ten HD chtěl vidět na placaté tv, ale vždy jsem odcházel z obchodů s tv znechucený obrazem,ikdyž to byl HD skylink.Co teprve DVB T nebo rumuni.Četl jsem hromady informací a nakonec jsem se rozhodl pro plasmu Panasonic 106cm HD Redy, na které by i SD kanály měly být O.K.Podotýkám že jsem chtěl levnou tv do 15tis. Nakonec jsem čirou náhodou našel výprodej výběhového Panasoniku 42PX8EA za lidovou cenu do 10tis. a .....jsem spokojený. Při nastavování jsem se inspiroval nastavením které jsem našel na netu. I na rumuny se dá v pohodě dívat, samozřejmě tu nekvalitu některých kanálů jsem poznal i na CRT, a kupovdivu nebo naštěstí na této plasmě to není o nic horší. No a HD vychutnávám hlavně s Cyfry+. Už ani nechápu proč jsem se té placaté televize tak bál. :) |
Cronos
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
CronosPři nastavování jsem se inspiroval nastavením které jsem našel na netu--Prosim Te ,muzes napsat ten odkaz? Diky. |
PAFKA
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: CRT vs. LCD ci plasmaJj každý může koukat na to, co se mu líbí... Nejhorší humus Digi je, že všechno valí jen 4:3... Kdyby přepínali na 16:9 tak nejsou tak strašní... Na druhou stranu, kdyby trochu kódovali, tak ty jejich programy ani nevidíme...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
PAFKANapříklad tady jsem se dozvěděl hodně : http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=15828 .Ale o plasmě panasonic se dočteš téměř na každém foru s tímto zaměřením. |
Cronos
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 125 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |