![]() |
|
Přijímač humax crcl - 55000Zdravím má přijímač tovární nastavení. V menu ho nemůžu najít. Nainstaloval jsem nový FW a stále v nabídce nemá výrobní nastavení.Ještě mám další problém nejde mi karta skylink. Pořád píše smart cart nekomunikuje. Co mám dělat. Myslíte, že je špatná čtečka? |
milannnn
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 141 |
![]() |
|
RE: Přijímač humax crcl - 55000Výrobní nastavení lze provádět jen přes PC. Čtečka nejspíše bude vadná, tento přijímač s kartami skylink (obecně všechny CryptoWorks) spolupracuje naprosto korektně. Klidně mi ho pošli na servis, je to starý,ale spolehlivý přijímač. |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Přijímač humax crcl - 55000Souhlasím se Zorbazem.Tento přijímač mám 10let bez jediné poruchy. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Přijímač humax crcl - 55000Jo je to parádní příjímač. Koukal jsem na humax.cz a je tam jen seting a jak udělat tovární nastevní jsem tam nevyčetl. Možná to chce je udělat tovární nastavení a bude to šlapat. Když tam dám kartu tak to píše ŠPATNÁ KOMUNIKACE SE SMART KARTOU. Co s tím? Kolik stojí tak nová čtčka nebo tam dát slot a zkusit slot,jestli to bude ok. |
milannnn
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 141 |
![]() |
|
RE: Přijímač humax crcl - 55000Máš možnost si to nechat opravit u Zorbase nebo si koupit CW modul.Zkus plošku karty vyčistit lihem nebo ji zkus v jiném přijímači nebo modulu. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Přijímač humax crcl - 55000Čtečku opravím a určitě to vyjde levněji, než kupovat modul. zorbas |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Přijímač humax crcl - 55000Predtým ako ho pošleš do opravy,skús na kartu z opačnej strany nalepiť lepiacu pásku.Možno máš unavené kontakty v čítačke. Mal som podobné problémy s H5500 a páska to spoľahlivo vyriešila.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Přijímač humax crcl - 55000Pokiaľ si tam natlačil emu soft nečuduj sa že ti nejde čítačka- prehraj naspäť origo FW podľa príslušného ID a malo by to chodiť R^ |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
![]() |