![]() |
|
Discovery HDJde vám Discovery hd na Skylinku.Dík. |
motors
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Discovery HDjde bez problému,jen by mě zajímalo,kdy už konečně zmizí ty pitomé holandské titulky |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Discovery HDChyba byla u mě,už jde. |
motors
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Discovery HDa jde česky |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Discovery HDchtěl jsem napsat proč nejde česky a je placený v HD . Zase HD jeden program nanic . Pokud by byl v češtině Discovery HD super pořad pak Bebe , synfonie, zase důvod proč HD nekupovat kvůli 2 programům se to nevyplatí . |
standa111
![]() |
|
RE: Discovery HDPo skončení mého předplatného HD již nebudu prodlužovat, nevyplatí se to a budu ještě moc a moc uvažovat, jestli si zaplatím multi a nenechám si jen základ, těm co budou reagovat tím, že je skylink průkopníkem HD odpovídám, tak jim to sponzorujte, ale já nebudu :fuming: |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
standa111"chtěl jsem napsat proč nejde česky"Obrat sa s otazkou na Discovery,Skylink moze sirit akurat to,co im ponuknu Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Discovery HDČesky nejde proto, protože někdo neví, kde tahat za nitky, když má oportunitu. On totiž ten Discovery koncern nežije pouze z příspěvků od satelitních operátorů.P. S.: Pozdě bycha honit, řešit si idiocii sám. |
carnacv
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
standa 111Stando, co to je nevyplatí ??Před lety tady Antonín napsal, že se nevyplatí jít na fotbal, jít na pivo, jít do kina, koupit si televizi ....... vše toto a další se nevyplatí, je to jen spotřeba. A něco si nedopřát snad ani není k veřejnému chlubení ;) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
@ jurkaturkTak za tú cenu je tam fakt málo programov, urob to ako ja, objednaj si HD plus na jeden mesiac a druhý dostaneš zadara cez poplatok SIPO, riešim to tak aj s cs filmom a máš to lacnejšie.Ale včera Nova sport HD MU-Portsmouth ten prenos nič moc ako ESPN classic sport ked dáva futbalový zápas z MS Mexiko 1976. :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: Discovery HDpro Nervoš-prosím tě to na Astře 1 19.2 dávají Němci -ZDF atd více zadarmo a stejně tomu nerozumím HD programů než u nás za peníze. |
standa111
![]() |
|
RE: Discovery HDAtando, nepřeháněj, ZDF HD teprve spustěj s olympiádou .... a pak, jejich 80 milionů .... to je dost rozdíl proti nám :8) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Discovery HDPRO NervošAle jdi a co potom je Astra 19.2 ZDF HD 11360 H ANIXE HD 10831 H ARTE HD 11360 H atd. je třeba více se učit než něco napíšeš vše běží volně - nekodovaně hodně dlouho . |
standa111
![]() |
|
![]() |