![]() |
|
Discovery 16:9 ?Některé pořady na Discovery jsou natočené ve formátu 4:3 a a dodatečným přidáním černých pruhů nahoře a dole z toho Discovery dělá 16:9 ikdyž to v tomto formátu nevysílá. Je to vidět, protože černé pruhy jsou nedokonalé a na krajích prosvítá obraz. Kdy už se provozovatelé těchto kanálů jako Discovery, Spektrum, National G.....probudí a zjistí , že lidé mají zobrazovače 16:9 a , že by ty jejich natočené pořady v 16:9 chtělo vysílat v tomto formátu. Někde jsem slyšel, že by s tím kabelovky měli problém. Berte to jako poznatek. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
re:Raději ať se tvého poznatku,či přání nikdo z kompetentních nevšimne.Víš,co je to širokoúhlé vysílání?To je vysílání pořadů,natočených na formát 16:9,nebo ještě lépe 21:9.Vytváření pseudo formátů z předlohy 4:3,kdy je pořad ořezán,je největší hloupost,které vidíme často na Nově a bohužel i ČT.Za prvé 4:3 pořad s pruhy po stranách mě na širokoúhlé TV nevadí,za druhé to kanálům jako Discovery,Spektrum a spol stejně nepřidá ani neublíží,skrze jejich mizernou obrazovou kvalitu,datový tok nepřekročí 2Mbit. Rv :laughing:Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
lubbikPodla mna si ho nepochopil ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Discovery 16:9 ?Re:Re: Máš pravdu. Mě taky nevadí 4:3 na plazmě, ale vadí mě když z toho někdo udělá 16:9 vložením pruhů nahoře a dole a vysílá to stejně v 4:3, takže to je jako by někdo šel a rukama ti zakryl asi 1/3 obrazu. ;) |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
![]() |