Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Homecast S3000Cr PIN pro ČT4?

Naskočilo mi že mám zadat u tohoto přijímače pin na programu ČT4...má to taky někdo?..ještě jsem tuhle blbost neviděl..Karta CSlink, díky za radu co s tím..

Pájík
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast S3000Cr PIN pro ČT4?

Karta se dá asi odblokovat pouze u té slečny ;) Slovenská adresa by to mohla vysvětlit, ale co ti ostatní s cz registrací? Zkusil bych potom ještě OTA aktualizaci přijímače.

smscz
Registrace: 7/2008

@smscz

Jenom upřením že registrace je na českou adresu,ale mám změněn region na SR přes SMS zprávu!!!

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Už se ozvali další lidé, všichni CSlink a s řádnou registrací na českou rep. ... zatím jde po zadání PINu, ale jak dlouho a už to otravuje a lidi zmatkují...a zadávají nesmysly a blokují karty..to je dílo... :-/

Pájík

Znovu sem teď vyndal oba CI se Skylinky a jede to. CSlink mám ve čtečce. Přepínám programy, vše OK.

smscz

Zkusil jsem CSlink v Topfield 6000CR a také OK.

smscz

Tak nevím třeba má na to vliv ta Tvoje předchozí aktivace sms... nevím.. tyhle lidi prostě jeli od začátku s registrací normálně..nikdy se nic nepřepínalo...

Pájík

Co když to CSlink napojil na ty své různé balíčky? Ta dáma se o tom nějak nesouvisle zmínila. Mám Total a Film a od Skylink mám Multi.

smscz

For Pájík

A nedělají náhodou CSlink a Skylink jen to co mají :O TV programy od společností,se kterými mají asi nějaké smlouvy na satelitní vysílání, které pro ně cryptují a vysílají na satelitu ve své nabídce asi dlouhodobě porušovali uzavřené smlouvy :( a nyní nastává asi doba řešení a odměn??? :lookaround: Kdo ví :-/ Jiná situace je určitě při jejich pay nabídce R^ kde si to přesně hlídali přes cryptování, aby jim ani korunka (Euro)neutekla :laughing: aby prodali co nejvíce přístupových karet a nalákali zákazníky, tak umožnili i to co nikdy neměli???? Bude zajímavé, kolik stávajících fandů satelitního příjmu bude platit jejich pay nabídku ..... To co je v ČR a SR bez dalších poplatků bude od 04/2011 v DVB-T rovněž běžně na celém územín přístupné a za podstatně nížší pořizovací cenu .... Ale tak to již v životě chodí ...

mini
Registrace: 7/2009

https://www.parabola.cz/forum/topic-45903/

smscz
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra