![]() |
|
Šrotovné na TV - plazma.Tak EU je chce zakázat - moc el. proudu. Bude šrotovné všude jinde a u nás zas ne ? Nebo nevědí co LCD TV ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Šrotovné na TV - plazma.Mam plazmu 127 cm Samsung a jej spotreba je 60-140W a tiež som si niekedy chcel kúpiť Lcd a teraz som spokojný aj z kvalitou obrazu. |
vvvaaa
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
HiFiOKjestli tě něco hodně štve, tak jsi ještě neviděl naší bezzubou babičku, jak jí proslulý kladenský gumový housky a mluví při tom :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Šrotovné na TV - plazma.A viete o kolko kw vám zvýši spotrebu všadeprítomna reklama ak ide 2krát do hodiny po 10 minút alebo častejšie kolko potom zaplatíte za to čo Vám je dennodenne nanútene a nesledujete to čo nechcete pozerať.A kolko je to ročne a aj oproti režimu stand-by. |
vvvaaa
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
vvvaaato si sa riadne sekol, chlapče, minule som pozeral C.S.I., celé to trvá čistého času 45 minút, počas toho odvysielali tri reklamné bloky po cca 10 minút, som myslel že rozbijem obývačku. 5 minút titulky, 10 minút reklama, 15 minút film, 10 minút reklama, 15 minút film, 10 minút reklama, 10 minút film. Apokalypsa |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Šrotovné na TV - plazma.to linomnc: Prosím, co to znamená "strhávám zo sna" ?? Díky, slovensky rozumím hodně, ale toto ne.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Šrotovné na TV - plazma.predstav si že sa ti sníva, že ležíš v posteli, máš zavreté oči aj vo sne, vieš že do dverí vstúpi sporo odetá mladá žena, vieš čo bude nasledovať, ale keď vo sne tie oči otvoríš, zistíš, že je krpatá, chlpatá, potmavšia, bez zubov, a ešte aj nakazená, vtedy sa s hrôzou zobudíš, a to je to "strhávanie zo sna" |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Šrotovné na TV - plazma.Díky, v češtině takové výrazy nemáme :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Šrotovné na TV - plazma.At si každý koupí co chce.Já mám co mám a jsem naprosto spokojený človíček.Nejhorší jsou tací co vše musí mít,ale poté se to bojí používat, protože by je to stálo peníze. :laughing: RvNepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |