![]() |
|
ČT 4 - problémIde Vám ČT 4 na CSlinku, mám registrovanú kartu na ČR region, všetko mi ide aj Nova, Nova HD, Barandov atď. ale nejde ČT 4. Neviete kde môže byť problém? dik |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
RE: ČT 4 - problémNe, ne. Teď jsou na řadě slevy v ceníku programů ;)S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: ČT 4 - problém:)) jo slevy nebo slovenské programy za poplatek,jako další placený balíček. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: ČT 4 - problémpotvrdzujem aj ja, ČR region a už ani STV3 nejde. :-) Zajtra je na rade SKYLINK |
Paterliny
![]() |
|
RE: ČT 4 - problémtohle není žádná hra na regiony - kdyby to šlo přesně podle pravidel regionu, tak musí cslink čechům vypnout markízu, joj, doma a stv3 - tady je jenom licitace o jeden program - CT4 proti STV3 - to nemá s celým regionem nic společnýho, je to ubohej hybrid uplatnění pravidel všech programů regionu SR a ČR ;P |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: ČT 4 - problémJen informativně,dnes dopoledne šla na Skylinku STV3 HD na Bebe /tenis ženy/. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: ČT 4 - problémVolal som do Skylinku a ty mi potvrdili že do ZOH spravia to isté čo konkurenčná cslink.Markíza ide preto lebo netlačí na vypnutie v ČR, kdežto JOJ tlačí sústavne, podobne ako PRIMA na Slovensku. |
Paterliny
![]() |
|
ČT4-problemmam kartu gital regstracia v ČR, na Slovensku mi ČT-4 neide ako je to vlastne ihned za hranicami na uzemi ČR na tej istej karte už pojde? |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
pduricaKed ju mas registrovanu na CR,tak by ti CT4 mala istČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: ČT 4 - problémMoja Gital karta je registrovaná na ČR (poznamenávam, že som ju kúpil oficiálne na Slovensku, ako tzv. českú kartu!!!) , napriek tomu CT4 nefunguje.Je to od nich sympatické, že keď som kúpil kartu za nemalé peniaze nikto nehovoril o nejakých prekážkach, a teraz mi vypínajú programy. |
feek
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |