![]() |
|
Jakou TV dle těhto představ?Plánuji kupovat do nového bytu mimo jiné i novou TV a ačkoliv jsem pročetl spoustu recenzí i diskuzí, tak "rozumná" rada nikde. Přijde mi, že každý vychvaluje co má a není schopen objektivně poradit.Ani jednu technologii nepreferuji a ani žádnou předem nezvarhuji, proto rád vyslechnu rady a názory ostatních. Požadavky mám zhruba následující: --------------------------------- 1) Druh pořadů - 40% sport (fotbal, hokej, tenis apod. - přímé přenosy) - 40% filmy a další pořady z "TV" (Nova, Prima, Discovery atd.) - 15% filmy na DVD (popř. z notebooku v DivX) - 5% ostatní 2) Zdroj (signál): nejspíš UPC (Praha) nebo digi SAT (Skylink) - co doporučíte pro kvalitu obrazu? 3) Pozorovací vzdálenost: převážně (90% času) cca 3 až 4 metry (občasně cca 5 metrů např. při práci v kuchyni atd.) 4) Full HD: ano (1920 x 1080) 5) Pozorovací úhel: alespoň průměr 6) Odezva: vzhledem k častému pozorování sportovních přenosů co nejmenší 7) Jas + kontrast: v tom se moc nevyznám, takže si nechám doporučit 8) Výstupy: možnost připojení notebooku + domácího kina (víc zatím není potřeba, ale to je asi nyní již samozřejmost) 9) Další vlastnosti: DVB-T tuner, možnost umístit na stěnu (na 90% přijde na stěnu), 100Hz popř. více, USB pro možnost přímého přehrávání MP3, JPG, DivX video 10) Co by se hodilo: PIP (2 tunery asi není šance), 100Hz beru 11) Cena: předpokládal jsem rozmezí 15.000 Kč až 25.000 Kč, ale pokud doporučíte připlatit, tak počkám 2 měsíce až bude více financí ... strop je 35.000 Kč 12) Preferované značky: Panasonic, Samsung, LG, Sharp 13) Moje tipy: PLAZMA = Panasonic Viera / LED TV = Samsung / LCD = ??? ... viděl jsem v obchodě LED TV od Samsungu a obray mi přišel lepší než u jakéhokoliv LCD či PLAZMY ... ale ... pro mě je prioritou sledování sportovních přenosů a zde nevím, zda by nebyla lepší PLAZMA než LED TV. Moc díky za Vaše rady a názory ... |
AR156
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Jakou TV dle těhto představ?Zvolil bych ten philips, protože je o pár rohlíků nejdražší.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
VybránoTak jsem si prošel několik zahraničních webů a mám na 99% rozhodnuto ... bude to SONY KDL-40HX800 (nebo HX805). |
AR156
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |