Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

měření dvbt v Boskovicích

Jak může někdo hovořit o měření přijmu signálu z Kojálu v Boskovicích,který je na východ a né na západ od města.Ke Kojálu je převýšení terénu o nejméně 350 metrů a zcela město zakrývá z východu,dokonce Bělá je ještě víc utopená pro tento směr.Ještě tak s analogem to šlo,s odrazem.

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Re: měření dvbt v Boskovicích

A proč by to nešlo? DVB-T se šíří jinak než analog. V tom článku je uvedeno, kde je jaký příjem/chybovost.

armonk
Registrace: 2/2009

RE: měření dvbt v Boskovicích

No vidis a paradoxne na Bele je signal VELMI dobry. A navic na Bele hral Kojal VZDY LEPE nez prevadec na Cizovkach. Netvrdim ze to byl luxus, ale ve sve dobe to bylo docela koukatelne.

J a
Registrace: 7/2005

Krom toho dodnes jsou v Boskovicich STA i ITA, kde jede ČT2 z Kojalu a obraz je v pohode.

J a

Třeba u hotelu Velen, ne? :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Tam primo ne, ale dal ke stadionu hraje DVB-T lip nez u namesti. Na podlesi rovnez.

J a

@armonk

DVB-T se šíří úplně stejně jako analog! Tys zas četl moc toho digitálního scifi ;) Klasický pořád opakovaný blud...

davidkriz
Registrace: 8/2009

DVB-T je na howno, smysl má jenom DVB-S a basta ... úplně mě mrzí ten časm emergie a peníze, které jsem experimentům s DVB-T věnoval Rv

kacenkin
Registrace: 1/2007

nevim proč se tady někdo rozčiluje nad měřením signálu ja osobně přijímam dvb t z kojalu na severní moravě v herolticich u štítů aniž bych přesmeroval antenu ze směru na jesenik a vysílač praděd a ještě k tomu ze stareho domovního rozvodu ve kterem je anteni zesilovač tesa mini a 4 učastnické zasuvky a antena je x color a přijimač je opticum 4100 tscr který mi ukazuje tyto hodnoty signalu sila signalu 63 uroven 61 až 62.

vendy1968
Registrace: 3/2007

@davidkriz

ano, neco jsem cetl, na rozdil od nekoho.... Analog bych bez mistniho vykryvace nechytil, dvb-t ano.

armonk
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra