![]() |
|
měření dvbt v BoskovicíchJak může někdo hovořit o měření přijmu signálu z Kojálu v Boskovicích,který je na východ a né na západ od města.Ke Kojálu je převýšení terénu o nejméně 350 metrů a zcela město zakrývá z východu,dokonce Bělá je ještě víc utopená pro tento směr.Ještě tak s analogem to šlo,s odrazem. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Re: měření dvbt v BoskovicíchA proč by to nešlo? DVB-T se šíří jinak než analog. V tom článku je uvedeno, kde je jaký příjem/chybovost. |
armonk
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: měření dvbt v BoskovicíchNo vidis a paradoxne na Bele je signal VELMI dobry. A navic na Bele hral Kojal VZDY LEPE nez prevadec na Cizovkach. Netvrdim ze to byl luxus, ale ve sve dobe to bylo docela koukatelne. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: měření dvbt v BoskovicíchKrom toho dodnes jsou v Boskovicich STA i ITA, kde jede ČT2 z Kojalu a obraz je v pohode. |
J a
![]() |
|
RE: měření dvbt v BoskovicíchTřeba u hotelu Velen, ne? :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: měření dvbt v BoskovicíchTam primo ne, ale dal ke stadionu hraje DVB-T lip nez u namesti. Na podlesi rovnez. |
J a
![]() |
|
@armonkDVB-T se šíří úplně stejně jako analog! Tys zas četl moc toho digitálního scifi ;) Klasický pořád opakovaný blud... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: měření dvbt v BoskovicíchDVB-T je na howno, smysl má jenom DVB-S a basta ... úplně mě mrzí ten časm emergie a peníze, které jsem experimentům s DVB-T věnoval Rv |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: měření dvbt v Boskovicíchnevim proč se tady někdo rozčiluje nad měřením signálu ja osobně přijímam dvb t z kojalu na severní moravě v herolticich u štítů aniž bych přesmeroval antenu ze směru na jesenik a vysílač praděd a ještě k tomu ze stareho domovního rozvodu ve kterem je anteni zesilovač tesa mini a 4 učastnické zasuvky a antena je x color a přijimač je opticum 4100 tscr který mi ukazuje tyto hodnoty signalu sila signalu 63 uroven 61 až 62. |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
@davidkrizano, neco jsem cetl, na rozdil od nekoho.... Analog bych bez mistniho vykryvace nechytil, dvb-t ano. |
armonk
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
![]() |