Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Funguje změna regionu CSlink?

Funguje vám změna regionu sms zprávou? Dnes třetí karta ze sr na čr, dosud ani ťuk. Nezkoušel někdo?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Funguje změna regionu CSlink?

Tak teď mi už jde stv3 i joj.Nejde mi ct4 (vše ostatní zatím jde,nevím,jestli ještě něco vypadne).Tak nevím,jestli mám přehodit region zase na CR.Kdysi to fungovalo a stv potom pořád šlo.

Harnadek
Registrace: 6/2009

Harnadek

Teraz ked to spravis,tak ti zase nepojde STV3 a JOJ

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Ale zkus to a dej vědět, protože z čr na sr mi to jde taky, ale opačně zatím žádná ze tří karet.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ok zkusím to a zítra dám vědět.

Harnadek

Tak jsem poslal sms na změnu regionu zpět (z SR na CZ)a ve správě karet naběhla okamžitě CZ.Teď počkám na zápisy a uvidíme co z toho vyleze.

Harnadek

rofl

Brus Willis z cslinku je korunovanej debyl :razz: - sem přišel domů a vidím, když jsem vyndal skylink kartu, že ňákej cap mi vypnul JOJku a STV3 na cslinku - CT4 jde - a to přesto, že mám už několik dnů kartu regnutou na sk region :))) - sice mi to netrhá žíly, ale slečna na callu ano - nic neví a prej by mi měl fachčit sk region - víc z děvuchy nedostanete :laughing: -

je to roční karta, a tak ji hodím asi tchyni jako dárek a příští kartu cslinku koupím v Rimavské Sobotě a nechám ji zaregistrovat přímo na Juraje Jánošíka, bytem Liptovský Mikuláš - to by Brusse Willise už mohlo přesvědčit, páč pak už zbývá jen pokus regnout cslinkovej šmejd na region Kazachstán :zombie:

Bororo
Registrace: 1/2010

Takže zpět na CR regionu už zase STV3 a Joj nejede.Takže stará finta už neplatí,odzkoušeno...Já si taky říkal,že uvidím po olympiádě,ale koupím kartu skylin (už né cslink) a taky to zaregistruju na Jánošíka(kamarád na slovensku)...Takže si tím cslink moc nepomůže,protože lidi budou další karty nakupovat u konkurence (nebo já tedy ano).

Harnadek
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra