Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

AZBOX HD ELITE

Chci přejít z Goldena na AZBOX HD ELITE a nemám zatím o AZBOXU ani páru.Mohla by mi nějaká dobrá duše poskytnout adresy na stránky,kde bych zjistil vše potřebné pro maximální využití.Myslím tím software pro EMU a další informace pro laiky i pokročilé.Předem moc děkuji.

kkalvos
Registrace: 3/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AZBOX HD ELITE

www.satdigitalne.cz
A vem si dovolenou na čtení, protože tam momentálně máš 13631 příspěvků o Azboxu HD. ;)

visper
Registrace: 5/2008

Propoj to s přes router s pc
Dej do něj fw 0.9.4466 o jiném fw číst nemusíš
Do počítače nahrej program MAZ editor už z prostředí poznáš snadnost
potom nahrej MultiCAS do něj MgCamd a NewCS pro začátek stačí. Tímhle se zabývej pro začátek.

R^

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Ještě bych se zeptal,zda se dává fw a to ostatní stejné jak pro AZBOX HD ELITE tak pro AZBOX ELITE COMBO.Děkuji

kkalvos

aky multicas a donho newcs+mgcamd? bud alebo..cez plugins,add,pripijit na www.azboxworld.com tam stiahni openxcas a zaroven aj multicas..funguje pod nim citacka+EMU a aj nieco navyse..s editorom si urobis setting a multicas mozes ovladat aj s multicasedit z pc..jednoduche,priehladne..FW ako pisal kolega,4466..azbox elite combo neexistuje sice ale asi si mal na mysli AZHD Premium+ ano FW je ten isty..

freee
Registrace: 2/2010

On myslí azbox elite plus druhý DVB-T tuner. Ano fw je pro oba stejné.
Současně oba dva tunery nejdou , budto jeden nebo druhý. Tohle zvládá to výše zminované + ko.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Pro Freee

Ahoj kámo kde jsi by na tom nesmyslu že AZ Box Elite Combo neexistuje jen si zaloguj existuje a je levnější jak premium neblbni mu hlavu měj se.

kanon
Registrace: 2/2007

ano mas pravdu..napokon je to sumafuk,FW je ten isty,nech sa to uz vola akokolvek..

freee
Registrace: 2/2010

Pro freee a ostatní

Kanon má pravdu,AZBOX ELITE COMBO s DVB-T skutečně existuje a dám mu asi přednost i když DVB-T nutně nepotřebuji.Chci to koupit v březnu a snad to s vaší pomocí rozchodím.Jsem totiž začátečník a bydlím na vesnici kde jsem na to sám.Zatím vám děkuji za reakce a až z toho budu blbnout,tak se ozvu.

kkalvos

pro Juzek a další

Nevím,co je to MAZ editor,MultiCAS,MgCamd a NewsCS a ani nevím,kde to mám stáhnout.Pokud z toho přijde něco přehrát do AZBOXU,půjde to udělat přes flashku do USB?A jak to zkombinovat.Toto jsou pro mě cizí věci.Potřebuji to trochu polopaticky.Ještě bych potřeboval vědět,zda můžu stažené TV programy na flashku z Golden Interstar 870 xpeed přehrát do AZBOXU.Děkuji za pochopení laických dotazů.

kkalvos

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra