![]() |
|
Montáž-žážitek.Dnes jsem montoval sata s monoblockem :majitel El. revizní technik - zapojil instalaci a mont. parabolu a dál nic. Konzole po Digi - moc na krátko u střechy. Sních, mrzlo, šel po mě pes, příprava na tmu žádná. Komplet za 3.500,- Kč s Skyl. kartou a sat. Globo Opticum 4160CX SD. Musel jsem přemont. monobl. v obráceném gardu na ráhnu 19,2E a na pravo šílhat na 23,5E,ty 4,3° pomohly, no vždy to stavím na Stronga 6126 a mám k tomu 5,5" LCD a vždy bylo jasno a OK. No nastavil jsem i obrácně v satu DisegC - ,na monobl. převolba není, to nechodilo :ogre: :bigeyes: , tak po klasicku a fungovalo !!! To jak přehozené kabely na LNB. Zapnem Opticum AV v TV dodaný scart kabel na nic - výměna. Jo nabral to rychle - na předvolbu Disegc BBLL - monoblock na nastav 23,5E natáhl stanice z 19,2E a potom zas obráceně. Jinak na CRT docela OK obraz. Jaká chyba a už to někdo zažil. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.Bych Te vyhnal po 10 minutach byt tim majitelem. Mluviti stribro, mlceti zlato :bigeyes: |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.To se nekdy stane kazdemu :...rum,borovicka,cert,...a vanilkova:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpeto bylo jinak:Rum, Kontušovka, Čert, Jeřabinka, Ořechovka, Višňovka a Vanilková, přijít ožralý, nechat se přivézt na vozejku jako zvíře... Ten film bych mohl dabovat celý z paměti. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.Nedávno jsem montoval pár monobloků Inverto a tyto měly DiseqC oproti zvyklostem naopak a sice při pohledu od paraboly diseqc A(1)-pravý , diseqcB(2)-levý. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.@SAXON R^ mas to jako vse zmakle |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
mrzlo, šel po mě pes...toto sa dalo pochopiť a je to prirodzené |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.taková montáž jak popisuješ to je ametérismus těžkého kalibru.Když nemáš na aspoň obyč měřák za 25OO kč tak tě nechápu že se stou svojí sestavou chlubíš :fuming: |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.DIGISAT PRO pořídíš i pod dvojku.RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800
|
romik5
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
Tomík535Ty se nauč číst, neumíš to asi ani za střízliva, kdo psal, že Strong má v menu předvolbu na monoblock !!! Tu mělo to Opticum. Psámo bylo starší modely SD přístrojů. :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.Co to je předvolba pro monoblock? Ve všech přijímačích musí být nastavení frekvence LO konvertoru, DiSEqC se nastavuje zvlášť pro každou pozici. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
Riešenie je jednoduché, chytil si odraz od stenyak parabola hľadí rovnobežne zo stenou, tak sa dá prijímať odraz inej družice.Na monobloku to prevráti smer. Ten signál je síce o niečo slabší, ale dá sa chytať. Aj minulý týžden mi to kazilo BER pri 11992 , lebo vysielajú z oboch astier a 12565 mi rušilo 12574 A1LIPbox, ortonHD9600, PrimaIII
|
scientific
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
@CESJe fakt ze jsem se narodil v Ceskoslovensku mam zvladlejch 7 jazyku, ale to co jsi napsal, nemtudom baratok. Za neco takovyho by se mel davat ban - przneni jazyka cesko slovenskeho anebo prezkou po hube (@saxon - tak nejak to bylo)DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Montáž-žážitek.když pominu technickou úroveň, který příliš nerozumím, jazykově je to heslovitej, zjednodušenej, pro mně docela půvabnej text. Nechápu, co tady pokrytecky vyvádíte, když vás jindy nechají v klidu častý a opravdový jazykový obludnosti. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |