![]() |
|
Skylink K.O.Kurvy ze Skylinku to jim nezapomenu STV 3 bloknout!A co přijde teď?STV2 přece taky bude vysílat olympiádu a ta už nikomu nevadí?Hlavně že se rozšiřuje ta Vaše nabitá HD nabídka fakt super výběr programů v digitální kvalitě v české republice du se ožrat. |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
liquereNepaci sa ti?? Nie je problem,vybavime ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Standa22Pozri na stranku CSLinku co ma ist pre CR a co pre SR (to ze islo nieco naviac je uz vecou panov v CSLinku)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
@BlooddogA já nedostanu nějakou originální odpověď??? ;)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.bojda, kdybys měl v hlavě mozek, tak bys měl dávno slovenskou kartu a nemusel bys tady vyskakovat.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
dobře to dělajtak to jsem ještě neviděl,takhle zacházet se zákazníkem.když jsem to tu napsal,že to jsou vydřiduši tak se tady všichni strašně rozčilovali.Taky už jsem ten jejich skvělej HD balík zrušil, to jsou vyhozený peníze.Dělají ze sebe strašný dobráky,ale ty jejich nabídky žádnej zázrak.Myslel jsem,že když odejdu od Digi tv tak budu mít kvalitu,ale ono to je trochu jinak Rv .Zdravím všechny borce co si myslí,že je skylink dobrej :zombie: |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
martin5Holt mame trhovu ekonomiku...kazdy subjekt na trhu sa nejako musi zivit ;) ti chytrejsi z veci vyzmykaju maximumČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
jansUkaz mi oficialnu spravu v ktorej sa pise,ze Skylink zaradil STV3 pre CR...ked ju najdes,potom mozes nieco hovorit o zaobchadzaniČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
@Děda PetrTak tak,jelikož se Československo rozpadlo na dvě zahrádky o rozloze tří kopců a údolí,tak to tady můžou majitelé práv vyrýžovat :ogre:VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
to BlooddogJa vim co tam maji napsane. No a o tom to je - uz ti to taky doslo [trzni ekonomika] co jsem psal driv - nejdriv lidi namlsame programy a pak jim je vypnem - a oni jsou lidi zvykli to sledovat - tak si koupi i druhou kartu a opet se penize posypou. |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@Standa22ne SkyLink,ale majitelé oněch práv,kapišto??? :((VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: Skylink K.O.Zili byli dve satelitni platformy. Jedna satelitni platforma vysilala programy do dvou zemi a ta druha satelitni platforma vysilala take do techto dvou zemi. Autorska prava tudiz kazda platforma musela platit 2x tz. platilo se celkem 4x za autorska prava. :bigeyes: |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.Žil byl jeden majitel autorských práv a jednoho krásného dne si tento lidumil všimnul,že u nás a u sousedů se mluví podobným jazykem a ke všemu zde mají lidé stejné zájmy....ať to zkrátím proč na těch ovcích pořádně nevydělat :O VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: Skylink K.O.Je to spíše tradiční totální zlodějna věčně nenažraných autorských spolků,jako obvykle. No nic,zítra opráším starého dobrého Openboxe a STV 3 pojede dál i když v poněkud horší kvalitě.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@BIDLOale dokedy? :lookaround:Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W
|
Kubik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.My starsi soudruzi:) (tedy samozrejme nejemom) mame odjakziva 2 karty,od bileho SLOVAK LINKU (sterka),pres modry SKYLINK az ...bily SKYLINK tudiz at se deje v regionech co se deje,nebudeme v perdeli pane hrábje. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.Pánové je to o tom, kdo si jakou licenci pro vysílání zaplatil. Češi i Slováci ušetřili, tak to mají jen pro svá území. Němci platí licence pro celou Evropu a taky mohou pro celou Evropu vysílat. Je to jen o penězích.SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.to je taký problém mať dva regióny cz aj skR^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.Ale páni, veď nejakých 70€ na druhú kartu hádam není až taký problémVU+UNO 4K SE, Samsung QE65Q8F
|
rajaz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.Problem nie je,len ked to vynasobis xy krat.Idealne by bolo,keby sa oddelila morava,sliezko,sev.slovensko,juzne slovensko vychod k ukrajine.Potom by to bolo.Kupovat rovno balik kariet,ako zolikove alebo sedmove.Ved ani kupit 5,6 kariet nie je problem.Ide o princip tuposti a namyslenosti na nic.Deutschland über alles a my tu mozeme zapalovat vatry zvrchovanosti a byt o suchem salamu na barikadach.Karikatura cela stredna europa....... :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Jenom dodatek k stv 3Vcera sem vlozil novou kartu Skylink do sat.prijmace.Vsechno jede,ale mam zato ze to STV 3 pojede tech 20 dni nez to zaregistruju ten region SK nebo CR.Mam ji koupenou uz drive,cekal sem na ZOH. :bigeyes: |
dzemek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
to Bojdanětáraj, něverím :))) |
kmasek
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Skylink K.O.Já to řešil slovenskou Skylink + UPC direct(který mi ruší na astře takže půjde nová karta CSlink a pohoda)Československé programy bez problémů. ;) |
jarod72pm
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 28 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |