![]() |
|
Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD,STV3HDV noci jsem porovnával obraz na všech těchto stanicích, kde šlo zahájení olympiády LIVE v HD native. Pořád tu někdo mele, Němci, Němci, ale jejich 720p je skutečně tristní a z výše jmenovaných měli suverénně nejhorší obraz. Vážení, ty detaily v 720p prostě nejsou a já to vnímám jako velmi šizené HD. Takže Němci Rv ČT HD, STV 3 HD a ESP HD +- stejná úroveň, mírně lepší než ESP byli Slováci, zdá se mi, že Skylink ubral v době přenosu ESP HD a přidal STV3 HD. Nejlepší obraz ovšem měli Maďaři, skutečně o stupínek výše než všichni ostatní. I daťák měli nej, konsantní, kolem 13 500Mbit/s. Porovnávali jste někdo také, nebo jsem sám voják v poli? :-) |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Mirasat : To nám vysvětlovat nemusíš, to my víme....Palec nahoru R^ že tentokráte jsi to subjektivně už napsal konečně správně! Pokud ses ovšem jen tehdy uťuknul, tak vpoho, to se stává...... |
cgyfan
![]() |
|
cgyfanChlape, mě je uplně u (nevhodné slovo)le co si porovnával, ale příště prostě nepiš že tu někdo mele a bude klid. Chápeš to???Já se taky koukam na CTHD/protože jsem Čech/, ale chválil jsem zrovna tak Němce za jejich vysílání. Jestli to nechápeš, tak už mi neodepisuj, nestoji o to. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...môže ešte niekto porovnať ORF HD ? |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...ORF HD je taky hnusVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Saxone:fakt už ti odepisovat nebudu, fakt to nemá cenu, v tom máš pravdu :-)S tím ORF to zajímá i mě. Vorti: Hnus jak? Také 720p? |
cgyfan
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...ORF = 720p přesně tak. a BBC HD obraz totálně k zbIití. formát sice není progresivní, ale stejnak - rozlišení pouhých 1440x1080Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...No jsem rád, že ČT s formátem 720p nijak nekoketovala a máme olympiádu v 1080i. |
cgyfan
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Pak tedy je na místě smeknout a České televizi a Skylinku hezky poděkovat ;) R^ R^ |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...skutečná kvalita začíná až na východ od Aše. a nejatraktivnějším plodem toho krásnýho stromu je Nova HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Ten popel s máslem začínají tvořit na mé hlavě zajímavou kaši.Jak jednou otextoval Klempa: ,,Zase sem se sek,,. Jo měl jsem tam ty slova vedle sebe, jedno blbě druhý dobře. To se mi stává když myslím a psaní mě brzdí... R^ Asi bych nejraději koukal na 1080p s datovým tokem asi tak 25 Mbit/s, který by nikdo jinak nezprznil, maximálně moje oko. Na ten můj obejvák by fakt stačila metrovka. :8) Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...a nebo jinak. nejde o pixely, ale celkovou kvalitu prezentace. k tomu patří nejenom kvalitní zvuk, informační servis a taky komentář (v tom ČT nemá konkurenci), zajímavosti z místa dění a u filmů prvotřídní dabing (viz česká dabingová škola a její zlatá éra v aktuálních filmech na Nově), ale rovněž vybavení na vysílací straně (high-end enkodéry Skylinku, které umožňují vysílat bez ztráty kvality i s relativně nízkým bitrate)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...CT HD R^ R^ R^ R^ R^ ESP HD R^ R^ R^ R^ DAS ERSTE HD R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Tak zrovna koukám na zahájení na ČT HD, obraz sice pěkný, ale čekal jsem ještě o trochu lepší, z blízka tam je trochu šumu, i když mám signál na 80%, jestli to taky nebude trochu tím. |
cancro
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
cancrotím jestli máš signál na 50,80 nebo 100% to určitě není,kvalita obrazu je pořád stejná |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Budme radi, ze to mozme porovnavat na piatich HD kanaloch.(STV3 HD,CT HD,ESP HD,m2 HD a ARD HD.) Kto by to bol nedavno povedal? R^ AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Kdyby HD v ceske kotline bylo takove porad, tak bych si rozhodne moc nestezoval... koukam na zaznam CT2 HD zahajeni, jedine co mne zarazilo byl vyrazny viditelny judder pri zacatku (uz jsem se lek, ze to bude furt) - letadlo a pote snowbordista z vrcholku... to trhalo jak svina... (nahravam, takze to pak zkouknu jeste jednou) - ze by konverze NTSC na PAL? Ale z haly uz vse jede jak po masle, obcas drobny vypadek zvuku ci kosticka obrazu, ale nic zasadniho... |
PaJaSoft
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Zahájení olympiády- ČTHD,ESPHD,Das ersteHD...Skvele, ze zde porovnavate obraz, ale co zvuk? DD vers. mpeg na CT nebo Eusp? U me zatim 100 pro vitezi Sky IT Olimpia HD (Fsecky kanaly od 1-5 v HD a s DD 5.1)DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
@cgyfannauc se ucty a pokory, i zde jsou lide, od kterych se muzes mnoho naucit, a ne vzdy jde o veci technicke... Osobne bych ti daroval bednu jizniho ovoce za aroganci na par mesicu RvDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |