![]() |
|
platba skylinkAko dlho trva v skutocnosti po zaplateni(prevodom z uctu) aktivovanie baliku HD PLUS ? Na stranke skylinku pisu, ze az 5 dni. To sa mi zda velmi dlho, u platby kartou je sice aktivacia okamzita, lenze mojou kartou sa platit neda.To mam cakat 5 dni ? Nech sa daju vypchat... |
full
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 60 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
zlaticamam Visa electron a pri pokuse o platbu bola "autorizace zamitnuta". Takze karta musi byt embosovana. |
full
![]() |
|
fullNemusí. Musí mít povoleny platby přes internet. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: platba skylinkmam IB a uskutocnujem platby cez internet. Lenze u tejto platby sa nerobi autorizacia, iba sa napise cislo karty 3-miestne cislo vzadu na karte... |
full
![]() |
|
fullMám embosovanou i neembosovanou kartu a platbu jsem již prováděl oběma a bez problémů. Aktivace včetně zápisů během několika minut. |
Vetinari
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: platba skylinkkarta je zcela cool - nech si kreditku od ČSOB zdarma a platby jsou během vteřiny - po udeření na enter naskočil balík MULTI HD do dvou minut :O. navíc kreditka je lovely - mám nastavený automatický měsíční vyrovnání z běžného účtu tak abych po 40 bezúročných dnech neplatil žádný úrok - no neber to voe :bigeyes: R^ |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: platba skylinktak som to nakoniec zaplatil cez predajcu, ktory hned preveril zapisy na karte, cele to trvalo par minut... |
full
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |