Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

platba skylink

Ako dlho trva v skutocnosti po zaplateni(prevodom z uctu) aktivovanie baliku HD PLUS ? Na stranke skylinku pisu, ze az 5 dni. To sa mi zda velmi dlho, u platby kartou je sice aktivacia okamzita, lenze mojou kartou sa platit neda.
To mam cakat 5 dni ? Nech sa daju vypchat...

full
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

zlatica

mam Visa electron a pri pokuse o platbu bola "autorizace zamitnuta". Takze karta musi byt embosovana.

full

full

Nemusí. Musí mít povoleny platby přes internet.

polulin
Registrace: 10/2007

RE: platba skylink

mam IB a uskutocnujem platby cez internet. Lenze u tejto platby sa nerobi autorizacia, iba sa napise cislo karty 3-miestne cislo vzadu na karte...

full

full

Mám embosovanou i neembosovanou kartu a platbu jsem již prováděl oběma a bez problémů. Aktivace včetně zápisů během několika minut.

Vetinari

karta je zcela cool - nech si kreditku od ČSOB zdarma a platby jsou během vteřiny - po udeření na enter naskočil balík MULTI HD do dvou minut :O
.
navíc kreditka je lovely - mám nastavený automatický měsíční vyrovnání z běžného účtu tak abych po 40 bezúročných dnech neplatil žádný úrok - no neber to voe :bigeyes: R^

Bororo
Registrace: 1/2010

tak som to nakoniec zaplatil cez predajcu, ktory hned preveril zapisy na karte, cele to trvalo par minut...

full
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra