![]() |
|
Antena UHFPoradte anténu na cele UHF pásmo 21až69 všesmerovú. |
pavliku
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 197 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
@XmuxAhoj, to mereni v patek nedopadlo, pocasi nepralo a navic jsem musel na servis jednoho (nevhodné slovo)niho pojitka abych nakonec zjistil ze jiny (nevhodné slovo) ISP nema spektrac a pustil summita primo do jineho spoje. Fakt (nevhodné slovo)i.Mam tu tu "ostrihanou" kratkou kolorku, tak snad tento vikend. Akorat se musim nejak dolecit, to lezeni po stozarech v tomto pocasi me jaksi dostalo. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@JaTy seš dneska nevhodněslovovej :laughing: :laughing: :laughing: Chtěl sem ti v so zavolat,ale byl sem na oslavě,tak sem to vypustil a v ne sem už nechtěl otravovat.A taky sem ti říkal,že kdybys potřeboval nějak píchnout,tak máš dát vědět.Jinak sem ještě asi trochu zlepšil impedanční přizpůsobení,tak bych ti tam přehodil místo zes. symetrák.Tak čaj,slivovicu a ležet.Pokud možno na mámě :)) |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@Xmux"Tak čaj,slivovicu..."Jaká náhoda, zrovna do sebe leju to samé ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Antena UHFČaj a slivovice je hezká kombinace. Já piju akorát čaj, jelikož jsem o víkendu v garáži flašku slívky schodil z regálu přímo na dlažbu/taková škoda/.Zdravim Moravu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Antena UHFTož mě sem do sklepa máma hodila jen někajé ty modráky,tak trochu pocucávám,slivovica došla,musím popohnat zeťáka,aby doplnil zásoby :laughing: jak se odstěhoval,tak zásobování nějak vázne :laughing: :laughing: :laughing: |
Xmux
![]() |
|
@JaNa tu dvojlinku a příchytky ses asi neptal,co? Já sem vymámil 20m z p.Poštulkové z Terozu,nechtěla prodat,kablovka prej už to nevyrábí a mají jen "pár kilometrů" pro vlastní potřeby. Jestli to má 150 Ohmů,tak to neví ani pánbů,když jsem se jí na to ptal,tak o tom nic neví,ani to nikdy nezjišťovali,ale prodává se to a lidem to funguje :laughing: A tak to máš se vším :laughing: :laughing: :laughing: |
Xmux
![]() |
|
RE: Antena UHFNa prichytky jsem se ptal a nechteli rict. Na dvoulinku jsem zapomel. |
J a
![]() |
|
@SaxonJo, slivovicka, ta uz dosla. Takze zustal jen paralen apod..Zdravim Jizni Cechy. Minuly tyden jsem byl na montazi v Tabore, maji tam dobrou pizzerku a samozrejme vybornej Budvarek. |
J a
![]() |
|
RE: Antena UHFCo to bylo za Budvárek? Zlatohlávek, bolehlávek?Musíš zajet do Budějovic, já Tě vezmu do Masnej Krámů na kroužkový, to je malvas!! On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Antena UHFNo, mozna v lete. Jizni cechy nemam jeste moc projety, zatim vzdycky jen pracovne. |
J a
![]() |
|
RE: Antena UHFUrčitě něco podniknem, je tu toho dost k vidění.Masné Krámy, na Kleti je výborná hospoda, Lipno taky začíná žít životem jako za mého mládí. Jediný co nemusim, je Český Krumlov - všechno drahý jak (nevhodné slovo), samej Japonec, nikde se nedá zaparkovat a když ano, tak Tě vodrbou. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Antena UHFSuper, uz se tesim. Uz aby byo teplo, tohle pocasi me uplne ubiji. Jsem vylozene letni clovek a zima je pro me smrt. Kdyz bych i mohl prospat jako medved, byl bych nejstatnejsi. |
J a
![]() |
|
@slivovicastyďte se chlapi! že "došla!Saxon: a tos měl jen jednu??? Že jak ji rozbiješ tak nemáš :-) ...chjo co s vama :-) Dojeďte "otestovat"! Samozřejmě myslím antény ;-) |
davidkriz
![]() |
|
antena UHFčo viete o všesmerovej anténe ježko UHF-VHF? či bola niekedy zhotovená anténa UHF ježko.Zvolen okolie.dík |
pavliku
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
re:XmuxAký starý... :fuming: sme v najlepších rokoch :))) :))) :))) a tých 200€ sa mi zdá nejako málo, ja by som prihodil... :laughing: :laughing:Inak pekný den R^ R^ R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@dano01To máš pravdu :)) Odkud jsi,pokud to není tajný? |
Xmux
![]() |
|
@ježkošmarjááá co s ní??? dyť to je historie, a dost neslavná. Nesmysl co byl na každé druhé střeše ;) |
davidkriz
![]() |
|
TO:XmuxPochádzam z HC.... R^ |
dano01
![]() |
|
@dano01Dík za info :laughing: Ale co to může být? napadá mě leda: "Vravela mi počúvaj,príď do Hlohovca,vyjdeme si zubačkou hore do kopca" . Nebo Horný Cintorín :laughing: :laughing: :laughing: Ale ještě je možnost,že Cé je správně, a to byl byl Vanish.Tak ti teda nevím :scared: |
Xmux
![]() |
|
To:XmuxTaké ľahké nevieš? Kde bola SLOVAKOFAFMA ??? :))) Inak pekný deň a gratulujem k výhre 3:1, možno k poslednej :laughing: ...ale inak budem držať palce aj CZ... R^ R^ R^ |
dano01
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |