![]() |
|
Topfield TF 6000 CR 80-03Již jsem se na Topfield ptal, mám Homecast 3000 ale FTA, běží dobře, ale chtěl jsem přístroj na kartu.Electroworld prodává komplet Topfield TF 6000 CR 80-03 s kartou Skylink. Ctěl jsem se zeptat někoho, kdo tento přístroj má, zda s ním má dobre zkušenosti a zda je to rozumná koupě. Děkuji za každou odpověď |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: Topfield TF 6000 CR 80-03Proč se Ti Showbox nelíbí?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Topfield TF 6000 CR 80-03@Saxon, když je to známý, tak mu přímo řeknu, že když chce být blbej jako ostatní, ať si to klidně koupí...to zabere..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE:Ani nevím neříkám že jsou to špatné stroje pár S300/500/700 sem již dával i prodával (žádná reklamace, teda jedna ale za to jsi mohl zákazník sám) Co mě od nich odrazuje je tak proflagnutá cena :( a taky jeden montážník tady s okolí je dává do kompletů a pak mi lidi volaj že maj nový komplet ale přijímač se jim kouše. Já osobně sem zastánce že do kompletu patří jen osvědčené stroje. Co se týče elektroniky tak sou docela povedené.Ale ta nelibost je asi je to tím že nejčastěji volají právě ti lidé co mají showbox a vždy nějaký problém stímto přijímačem. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: Topfield TF 6000 CR 80-03Showbox je vynikající, pro obyčejné lidi ale dost složitý, dražší a většina nevyužije ani 50% jeho možností. Lepší hw jim nevysvětlíš, když to hraje stejně...tak proč se trápit, kdo chce kam..z takových stresů už jsem vyrostl..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
bryketaJá ti moc nerozumim. Co to je profláknutá cena?Já z SD přijímačů nic jiného nedávám, pouze S300 a reklamoval jsem pouze jeden/kontakt na čtečce/ z cca 80 kusů. On to neni přijímač na první našlápnutí, je se mu třeba věnovat. Openboxforum má slušnou úroveň. Už jsem jich prodal dost i s HDD a lidi nahrávaji, dnes už dokonce přímo do MPEG2. Funguje už i záznam a zároveň sledování dalšího programu ze stejného TP. Editor settingu je zdarma, co víc chtít od přijímače za dva a kousek. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE:Showbox S300nákupka : 1876 (1 kus) o větším odběru se nebavím prodej 2010,- /1999,-/ (nejlevnější na netu) výdělek 130,- (dost slabé, ani 10%) a stojí mi to pak za to když se posere nebo že ti lidi řeknou na "na internetu je za 2010,- proč u Vás za 2200,- Ja sem montážník ale zároveň i prodejce (nevím ty třeba taky) a stojí ti za to tech 130,- ? |
bryketa
![]() |
|
TomikSložitý, proč?Přepínání pomocí OK tlačítka jako všude. EPG logické, Teletext také. Přijímač dostanou kompletně nastavený, odzkoušený a oni pouze přepínaji a koukaj. Že jsou někteří lidi blbci a serou se do Menu? Tak jim tam hoď PIN a máš pokoj. Mně Showbox naprosto vyhovuje, ještě chci vyzkoušet S700, jaký to má téčkový tuner. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE:Ten DVB-T tuner je docela solidní vcelku citlivý jen sem ještě neměl S700 rozdělanou tak nevím jak je odstíněný ale testoval jsem ho na Velkou Javořinu (bohužel tady nic jiného zatím nemáme) a jel solidně a žádné přeslechy sem nezaznamenal. |
bryketa
![]() |
|
bryketoTo snad nemyslíš vážně, takhle podnikáš???S takovým dotazem jsem hotovej za půl minuty. Já ho prodávám za 2700 kompletně nastavenej se Scartem. Ještě mi nikdo neřekl ani slovo. Vždyt jim děláš settingy, držíš dva roky záruku apod. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
bryketaDodávám že jsem pouze monter, nikoliv prodavač.Jestli to takhle dělaji všichni prodejci, pak se nedivim všem možným pordejcum, kteří rozesílaji SPAMY na všechny strany a cpou nám Strongy, Topfieldy, Opticumy a já nevim co ještě horšího. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE:No tak to budu muset asi podražit :) Bohužel je to tak jsem inet prodejce a musím držet cenu (ale nekupuji po jednom kuse takže samozřejmě ta cena je zase jiná) s konkurencí jinak bych se neuživil vůbec.za kolik teprv daváš tu S700.. |
bryketa
![]() |
|
RE: Topfield TF 6000 CR 80-03inet prodejce - aha, tak to je něco jiného.To ti opravdu nic jiného nezbývá R^ S700 jsem ještě nemontoval. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE:samozřejmě že i montuju, ale v tom případě mám výdělek za práci atd, trochu jiné nákupky a hlavně lidem nabízím to co je pro mě výhodnější tzv: na čem vydělám víc a přitom udržím inet cenu.jen tak pro informaci za kolik dávaš třeba skylink kartu ? U nás za 1599,- |
bryketa
![]() |
|
RE: Topfield TF 6000 CR 80-03Ano přepínání, pomocí kurzoru a OK, pokud jim neuděláš třeba 5 fav. seznamů. Ty má vyřešené docela nešťastně. Pokaždé jsi na prvním programu v seznamu a to je pitomé.Ale to je jedno, složitější je tím, co umí a třeba i tím jak vypadá DO..víc tlačítek než na qwerty klávesnici.. ;) Moc jich nemám, ale i ti, co je mají, jeho možnosti nevyužívaj. @Bryketa Nechci ti radit, za tu cenu, bych ho nikdy neprodával..kolik jich musíš prodat, aby se ti jeden odrovnaný zaplatil.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE:Tomik535To si ani nepřej vědět :) (cena je samozřejmě jiná neberu jeden ale třeba 20 ) |
bryketa
![]() |
|
TomikZ počátku mě favoritní skupiny ta mrzely, ale dnes už je to fuk.Myslim si, že přes tlačítko s parabolkou si přehledně přepínáš mezi Astrou 23,5/seřazený Skylink resp. CSlink/, Astra 19,2/a na vyjímky Němci/, Astra 28,5 /Anlické/ a Intelsat/taky pěkně seřazené :) /. Favoritní skupiny mě netrápí. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Topfield TF 6000 CR 80-03jj, takhle je to samozřejmě jednodušší. Já raději fav česky slovensky polsky sport hudba. Navíc abys program přesunul ve fav seznamu, musíš ho přesunout v seznamu družic..Sqělý přijímač a takové blbosti nedotáhli..stačilo zkopčit openbox.. Dnes mě to už nemrzí, SD odzvonilo.. R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |