![]() |
|
Multi zdarmaSlyšel jsem, že v případě staré karty od Trade and Technology s určitou číselnou řadou (00002.....)hrají veškeré placené programy (balíček Multi) zdarma. Dokonce se na internetu v bazarech tyto karty s touto číselnou řadou pohybují za cenu okolo 3-5 tis. Je na tom něco pravdy? Děkuji předem. :lookaround:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
Tomik535Tomiku, teď neřeknu, mají ji rodiče a zcela jistě koukají na csfilm, před časem jsem s tím jen tak blbnul a placený byly funkční taky, ale nezkoumal jsem které všechny. Schválně se podívám, až tam pojedu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Multi zdarmaPletiete tu jedno cez druhé,len karta,ako tu píšete určite nestačí,bude tomu koniec,keď tu sériu vymenia.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Multi zdarmauž jsem to tu před časem psal,byl jsem u zákazníka(ne mého) asi před půl rokem,T&T multi už asi 3 roky a nic neplatí a teď jsem byl u mého zákazníka ladit novu rok má Cs link,nic neplatí a jedou mu všechny sporty a HBO+HBO2+Cinemax |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
letasRe: ,len karta,ako tu píšete určite nestačíTo víš že né, musí být ještě přijímač s cryptoworksem. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Multi zdarmaTato debata je úplně zbytečná, je jako mezi :ogre: |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |