![]() |
|
potrebujem zopar rad pre zaciatocnikaDobry den,neviem kolkokrat to na tomto fore bolo uz omielane ale ako programator predpokladam, ze pri rychlosti ako sa technologie vyvyjaju sa nepytam na nieco otrepane ;) Potrebujem od Vas skusenejsich radu ohladom zakupenia noveho satelitneho kompletu: 1. uplne SUPER by bolo mat doma nejaku formu vlastnej "kablovky" v ktorej by som vedel sirit aspon 3-4 programy. (mam pripravenu siet koaxialov - do kazdej miestnosti v dome, okrem wc idu 2 ks kvalitneho koax kabla :-) 2. mam rozpocet _MAX_ 800-830 EUR a chcem si rozchodit kvalitny prijem TV, pricom chcem prijimat najma Ceske, Nemecke a rakuske programy a tiez zopar anglofonnych. SVK programy nestoja za vela + ich chytim na vesiak ;-) 3. mesacne poplatky by _naozaj_ nemali presiahnut 12-15 EUR pricom ak platit tak len za kvalitu. 4. zena chce programy ako je napr. TV Deko a preto ma tlaci do upc direct ktore sa ale mne velmi nepaci aj kvoli uvedenym poziadavkam. 5. chcel by som nieco na co po roku nebudem nadavat lebo na tom nebudem vediet nieco rozchodit a nakoniec budem musie kupit ine zariadenie. Mozete mi teda nieco odporucit? Pripadne nejaky specializovany obchod v Bratislave kde su kompetetny a neosklbu ma? Dakujem vopred za kazdu radu. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: potrebujem zopar rad pre zaciatocnikalinomnc: som sice laik ale na linux si ako vyvojar este trufam. skor sa bojim ci by som mal na tento spas vobec cas :(smscz - to zdielanie - je v tom nejaky problem? A co ak by som nejakym sposobom naklonoval kartu ? (pytam cisto teoreticky samozrejme a len pre studijne ucely :) |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: potrebujem zopar rad pre zaciatocnikaPokud koupíš teď ještě kartu CSlink, nebo SKlink v systému CryptoWorks a né Irdeto PI-sys, tak se sdílením ještě pár let problém mít nebudeš.Co se týče Linuxového stb naprostou jedničkou je DM* a pro mě potom AZbox HD, jednoduché nastavení ti zabere pár desítek minut včetně pluginů, toho se bát nemusíš. Jinak tento stb zvládne i blondýna, tak proč né tvoje paní.;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: potrebujem zopar rad pre zaciatocnikasoso s tým linuxom Ťa mládenci trocha strašia. O linuxe viem že existuje,to je všetko. No a mám doma iba linuxové stroje.Trochu počítaš,naláduješ tam Enigmu 1 alebo 2,ak nebudeš vedieť sú fora,kde ľudia poradia (ale treba ukázať snahu sa učiť,nie vybehnúť štýlom:"vy kompóti,som tu raďte mi).A keďže hovoríš,že rozumieš PC,tak všetky tie mounty,sharingy,... no problém. ;)GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |